Connect with us

Uncategorized

Σε περιπέτειες ο Ιάσονας (2-2) με Κηφισιά

Published

on

Υπό άλλες συνθήκες η ισοπαλία απέναντι στην Κηφισιά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί θετικό αποτέλεσμα για τον Ιάσονα (2-2). Ωστόσο, ο συγκεκριμένος βαθμός όχι μόνο δεν είναι αρκετός για την ομάδα από τον Άγιο Φανούριο στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία, αλλά μπορεί να αποδειχθεί και… καταστροφικός. Και αυτό διότι, το σωματείο των δυτικών προαστίων την επόμενη αγωνιστική θα πρέπει να αποσπάσει τουλάχιστον την ισοπαλία ώστε να κερδίσει την άνοδο στο εκτός έδρα παιχνίδι με την Πεύκη, δεδομένου ότι οι Τράχωνες έχουν ευκολότερο έργο απέναντι στον Αιολικό.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος, οι Κυπελλούχοι Αθηνών πήραν κεφάλι στο σκορ στο 17′ με τον Παπαδόπουλο. Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση διαρκείας έφεραν το παιχνίδι εκεί που ήθελαν. Αρχικά στο 44′ ο Μαρτίνος ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (!), με τον Λίκα στο 47′ να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια, αφού ο Βέρμπης στο 54′ χάλασε τα σχέδια των γηπεδούχων και διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Διαιτητής ήταν ο Κωνσταντάκης (ΣΔ Αχαϊας)

ΙΑΣΩΝ (Διαμαντόπουλος – Φράγκος): Ρόππας, Μαρτίνος, Παγίδας, Τσούτσουρας, Θανόπουλος Θ., Λύκα, Φιλόπουλος (67′ Ζούλης), Μαυρομάτης, Πατσιαβούρας (80′ Δημάκης), Θανόπουλος Δ., Φλέγκας.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Θωμάς Γράφας): Τοκουντζής, Στασινός, Έσλερ, Τεγούσης, Χέλης (80′ Καραμπάς), Κορακάκης, Χίσο, Παπάζογλου (75′ Κάρο), Βέρμπης, Γεωργακόπουλος (35′ λ.τρ. Κωτσερίδης), Παπαδόπουλος.

Κ.Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply