Connect with us

Uncategorized

Α.Ο Δίκαιο 2-2 με Διαγόρα Ρόδου

.

Published

on

Χορταστικό παιχνίδι έλαβε χώρα στην Κω, εκεί που ο τοπικός ΑΟ Δικαίου αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Διαγόρα Ρόδου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με 2-0 χάρις σε τέρματα των Χατζησουλειμάν (1′) και Π. Χατζηβασίλη (42′). Παρ’ όλα αυτά, οι Ροδίτες με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ιμεραλιλάι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια.

Στο 65′ ο χαρισματικός μέσος του ”Γηραιού” μείωσε σε 2-1. Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι όμως ο Ιμεραλιλάι δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει αφού Γ. Χατζηβασίλης απέκρουσε. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής ωστόσο στάθηκε πιο τυχερός στο 93′, όταν με καταπληκτικό σουτ νίκησε τον Γ. Χατζηβασιλή διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Διαιτητής ήταν ο Νιδριώτη (ΣΔ Αθηνων).

A.O Δικαίου (Στάθης Γκουντελίτσας):Χατζηβασίλης Γ., Χατζηβασίλης Π., Σιώμος (46′ Πης), Μυλωνάς, Πρέκα, Σκαλέρης, Τράκας, Μποϊλής Μ., Πανόπουλος, Χατζησουλεϊμάν, Φυτάς (83′ Γκουντελίτσας).

Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης):Γιακούμαρος, Αυγενικός, Παυλίδης ( 55′ Κουλουμπρής), Κοσκιού, Μιχαλόπουλος, Λάππας, Μόσχος, Μπουρδής, Ιμεραλιλάι, Φλεβάρης, Μπαούρης.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply