Connect with us

Χαραυγιακός: Δεύτερος και ελπίζει…

Published

on

Με θετικό τρόπο έκλεισε η σεζόν για τον Χαραυγιακό αφού η ομάδα της Ηλιούπολης έφθασε στην κατάκτηση της δεύτερη θέσης στα μπαράζ ανόδου και έτσι θα ελπίζει σε περίπτωση που ανέβουν και οι δεύτεροι των ομίλων. Ακολουθούν οι δηλώσεις που έκαναν οι άνθρωποι των «νερατζούρι» αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Εθνικό.

 

Μανώλης Φύτρος (πρόεδρος): Η σεζόν έληξε με πολύ καλό τρόπο. Έχουμε μία ελπίδα πως έστω και σαν δεύτεροι θα ανέβουμε στην Γ’ Εθνική. Τα μπαράζ διεξήχθησαν με λάθος τρόπο κατά την άποψή μου, αφού θα έπρεπε από την αρχή να υπήρχε κλήρωση και όχι ορισμός ομίλων, με συνέπεια να αδικηθούν οι ομάδες της Αθήνας, αλλά και του Πειραιά. Μάλιστα στους άλλους ομίλους ούτε καν κατέβηκαν να παίξουν ομάδες. Όσο για την ένταση που υπήρξε σήμερα (σ.σ. Κυριακή), αυτά συμβαίνουν στον χώρο μας. Ο Εθνικός ήθελε πάση θυσία τη νίκη, αλλά δεν μπορούσε να φθάσει σε αυτή, αφού κι εμείς παλέψαμε για να φθάσουμε στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε φέτος για τον Χαραυγιακό και νομίζω πως αποδείξαμε στα μπαράζ πως είχαμε την δυνατότητα να ανέβουμε στην Γ’ Εθνική.

 

Φραγκίσκος Δεκαβάλας (αντιπρόεδρος): Έκλεισε θετικά η σεζόν για μας, αν και σίγουρα μας μένει μία πικρία που δεν πετύχαμε την άνοδο, γιατί πιστεύω πως την αξίζαμε. Ευελπιστούμε πως τελικά θα γίνει αυτό που ακούγεται έντονα πως θα ανέβουν και οι δεύτεροι των ομίλων.

 

Αλβέρτος Παπαδάκης (προπονητής): Ήταν ένα παιχνίδι κρίσιμο για τις δύο ομάδες όσον αφορά την τιμητική κατάληψη της δεύτερης θέσης. Νομίζω ήταν ένα ισορροπημένο ματς με χαμένες ευκαιρίες για μας στο πρώτο μέρος, και επίσης για τον Εθνικό στο β’. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά όσον αφορά για την προσπάθεια που έκαναν όλη την χρονιά. Για την ένταση που υπήρξε δεν θα ήθελα να πω κάτι αφού όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Παρόλο που δεν ήρθε η άνοδος δεν μπορούμε να πούμε πως η χρονιά είναι αποτυχημένη. Η διαδικασία των μπαράζ ήταν άδικη για μας.

 

Γιώργος Κωνσταντάρας (τερματοφύλακας): Νομίζω δίκαια φθάσαμε στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης και μακάρι αυτό να μας οδηγήσει στην Γ’ Εθνική. Αν και στην αρχή της σεζόν είχα πει πως αυτή θα ήταν η τελευταία μου χρονιά στα γήπεδα, τελικά αποφάσισα να συνεχίσω για ένα χρόνο ακόμη.

 

 

 

Νίκος Κρητικός (αρχηγός): Όταν χάσαμε την πρώτη θέση θέλαμε να κλείσουμε την σεζόν θετικά παίρνοντας την δεύτερη. Ήμασταν αρκετά καλοί στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο και όσο περνούσε η ώρα κοιτούσαμε πρώτα απ’όλα να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, αφού μας βόλευε και η ισοπαλία, δεχτήκαμε πίεση, αλλά ευτυχώς ανταπεξήλθαμε. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους γι’αυτά που πετύχαμε φέτος.

 

 

Μελέτης Δαλκαφούκης (φροντιστής): Συγχαρητήρια σε όλους όσους οδήγησαν τον Χαραυγιακό σε μία επιτυχημένη χρονιά και ειδικά στον πρόεδρο. Αν στα μπαράζ ήμασταν πιο τυχεροί θα φτάναμε και στην άνοδο.

 

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply