Connect with us

Πανηγυρίζει η Ραφήνα

Published

on

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Θύελλα Ραφήνας κέρδισε την άνοδό της στην Γ’ Εθνική και σε συνδυασμό με το γεγονός πως θα συμμετάσχει και η Τριγλία στη νέα Κατηγορία αποτελεί μεγάλη τιμή για την πόλη της Ανατολικής Αττικής. Τα τελευταία τρία χρόνια οι «πράσινοι» έκαναν σωστή και μεθοδευμένοι δουλειά τερματίζοντας μάλιστα και στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας και τελικά φέτος η ομάδα του Βλάση Χατζηαναστασίου έκανε το μεγάλο βήμα για να πανηγυρίσει την άνοδό της.

 

Γ. Χριστόπουλος (δήμαρχος Ραφήνας): Νοιώθω προσωπικά υπερήφανος που και οι δύο ομάδες μας θα παίξουν στην Γ’ Εθνική για πρώτη φορά. Δίκαιη και πανάξια η άνοδος της Θύελλας.

 

Χαράλαμπος Μπίλιος (πρόεδρος): Ξεκινήσαμε άσχημα, όμως πετύχαμε τελικά μια μεγάλη νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά στον κόσμο και σε όλο το ΔΣ και στην τεχνική ηγεσία

 

Βλάσης Χατζηαναστασίου (προπονητής): Δίκαιη η νίκη – άνοδος Την αφιερώνω στην διοίκηση, την οικογένειά μου και τους παίκτες μου. Τώρα ήρθε επιτέλους η ώρα για μια γλυκιά ξεκούραση.

 

Άκης Γεωργιάδης (Γενικός αρχηγός): Φυσική απόρροια μίας πολύχρονης δουλειά με μέθοδο και προγραμματισμό. Δίκαιη η άνοδός μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε και τον περιμένουμε να μας στηρίξει έτσι και στην Γ’ Εθνική.

 

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply