Connect with us

Κεραυνός εν αιθρία η παραίτηση Ρούσση από το ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ

Published

on

Ξαφνική και απρόσμενη ήταν η απόφαση του μέλους του ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ , Ξενοφώντα Ρούσση να παραιτηθεί οριστικά και αμετάκλητα από το ΔΣ της Ένωσης . Μετά την αναγγελία της απόφασης του που αιφνιδίασε όλα τα μέλη του ΔΣ , ο κ. Ρούσσης αποχώρησε από την αίθουσα και ακολούθησε θύελλα αντιδράσεων και αντιπαραθέσεων μεταξύ των συμβούλων του ΔΣ μέχρι ποτ τα πράγματα ξεπέρασαν τα όρια . έτσι ο πρόεδρος Γ. Παπαμακάριος αναγκάσθηκε να διακόψει για 20 λεπτά το συμβούλιο ώστε να ηρεμίσουν τα πνεύματα.

 

Ο γνωστός ορθοπεδικός- αθλητίατρος Ξενοφώντας Ρούσσης, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στον ιατρικό χώρο όντας πρόεδρος της Ελληνικής Αθλητιατρικής Εταιρίας (ΑΘΛ.ΕΤ.Ι.Α) για τέσσερις συνεχόμενες τριετίες, ( σημ: στις τελευταίες εκλογές της ΑθΛ.ΕΤ.Ι.Α τον Μάρτιο του 2013 συγκέντρωσε ποσοστό 98,7% με 148 ψήφους σε 155 ψηφίσαντες γιατρούς) πήρε , σύμφωνα με πληροφορίες, την απόφαση να παραιτηθεί από το ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ για λόγους διατεινόμενης επίθεσης που δέχονταν από λιγοστά μέλη του ΔΣ που δεν τον ήθελαν για δικούς τους λόγους στα πόδια τους, δικαιολογούμενοι πως εξασκεί καθήκοντα προπονητή σε ομάδα της ένωσης ( Νικηφόρος ) που απαγορεύεται από το καταστατικό , κάτι που δεν ευσταθεί νομικά .

 

ο Ξεν. Ρούσσης, έχει διατελέσει για χρόνια γιατρός στον Ολυμπιακό , τον Απόλλων Αθηνών, τον Εθνικό Πειραιά και των εθνικών ομάδων. Ο ίδιος υπήρξε ποδοσφαιριστής σε ερασιτεχνικές και επαγγελματικές ομάδες στην Ελλάδα και στην Ιταλία και ασχολήθηκε με την προπονητική όντας πτυχιούχος της σχολής των Coverciano της Φλωρεντίας στην Ιταλία.

 

Με αυτή του την ιδιότητα καθαρά από «Χόμπι» υπήρξε προπονητής με επιτυχία και ανόδους σε γνωστέ ομάδες Δ Εθνικής και Α κατηγορίας ( Χολαργός, Βριλήσσια, Κηφισιά, Ήφαιστος, Νικολακάκης, Πόρτο Ράφτη, και τελευταία στο Νικηφόρο) κα.

 

Η απόφαση της παραίτησής του δυσαρέστησε αρκετά μέλη του συμβουλίου της ΕΠΣΑΝΑ αλλά και πολλά σωματεία που τον είχαν υποστηρίξει και βοήθησαν να εκλεγεί στο ΔΣ της ένωσης, προσβλέποντας σε αυτόν τον άνθρωπο που θα βοηθούσε ουσιαστικά στη βελτίωση των δεδομένων της ΕΠΣΑΝΑ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply