Connect with us

Κατατέθηκαν στην Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ οι υποψηφιότητες των εκλογών…

Published

on

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ υπενθυμίζει στα σωματεία της ότι το σωματείο ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ, σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ.Π., διενεργεί αιμοδοσία από τον Σταθμό Αιμοδοσίας του “ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ” την Κυριακή 9.6.2013 και ώρες 09.00-14.00 στα γραφεία του – οδός 28ης Οκτωβρίου 12 – Νέο Ικόνιο Πέραμα.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ συγχαίρει το σωματείο της ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ, για τη συνέχιση αυτής της εθελοντικής κοινωνικής μεγάλης συμβολής του στη ζωή για την αντιμετώπιση της δύσκολης στιγμής των ανθρώπων του σωματείου του, συνεισφέροντας παράλληλα στην Τράπεζα Αίματος των περιστατικών της Ε.Π.Σ.Π. και των άλλων σωματείων της.

 

√ Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει για μια ακόμη φορά oτι το κάθε σωματείο μας πρέπει να καταθέσει το ειδικό πληρεξούσιο με τους αντιπροσώπους τους για την Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ της 17.6.2013, πρέπει να γίνει τρεις (3) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης , μη υπολογιζομένης της ημέρας της Γ.Σ. και της ημέρας κατάθεσης.

Ήτοι τα πληρεξούσια των σωματείων πρέπει να κατατεθούν στην Ένωση το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 13.6.2013.

 

√ Κατατέθηκαν στην Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ οι υποψηφιότητες για την εκλογή στο Διοικητικο Συμβούλιο και στην Εξελεγκτική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ στις αρχαιρεσίες που γίνονται στην Τακτική Γενική Συνέλευση της 17.6.2013

Υποψηφιότητες για τις εκλογές της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κατέθεσαν ο συνδυασμός «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» και ο συνδυασμός «ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ».

Η ανακήρυξη των υποψηφίων θα γίνει από το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ στη συνεδρίαση του στις 10.6.2013, σύμφωνα με το Καταστατικό της Ένωσης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply