Connect with us

Κύριε Μπρατσόλη έχετε ευθύνη για το ΣΕΦ

Published

on

Με ανακοίνωση τους τρία μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Πειραιά  στρέφονται κατά του προέδρου της Ένωσης καταλογίζοντας ευθύνες σε ότι έχει να κάνει με τον χειρισμό στο καυτό  θέμα του γηπέδου  ΣΕΦ. Αναλυτικά αναφέρουν:

Η ανακοίνωση του κ Μπρατσόλη για το γήπεδο ποδοσφαίρου ΣΕΦ δείχνει τον πανικό του και κάνει κινήσεις για εντυπωσιασμό που μόνο ζημιά προκαλούν.

 

Κ. Μπρατσόλη οποιαδήποτε πληροφορία έχετε να την συζητήσουμε στο Δ.Σ, όπως θα έκανε ένας σοβαρός και υπεύθυνος πρόεδρος και να αποφασίσουμε τον περαιτέρω χειρισμό του σοβαρού αυτού θέματος.

 

Να δούμε το ιδιοκτησιακό και πολεοδομικό καθεστώς του γηπέδου, των αποδυτηρίων και λοιπών κτισμάτων. Να βρούμε το σχετικό τοπογραφικό διάγραμμα και να γίνουν συντονισμένες ενέργειες από την επιτροπή (Χρήστου, Μπρατσόλης, Αγγελόπουλος, Σίνος) που ορίστηκε στις 24/04/2013 προκειμένου να γίνει η ανακατασκευή του γηπέδου.

 

Να μάθετε επιτέλους (τέσσερα χρόνια σας το λέμε) κανένας φορέας δεν θα διαθέσει χρήματα πριν ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό και πολεοδομικό καθεστώς του ακίνητου, ιδιαίτερα τώρα μετά την μεταβίβαση του συνολικού ακινήτου στην εταιρία ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε με συγκεκριμένες εξαιρέσεις και απαγορεύσεις αλλαγής χρήσης.

 

Κ. Μπρατσόλη δεν μπορείτε να διορθώσετε τα λάθη σας 10 χρόνων μέσα σε 10 μέρες και όσα λέτε για τα 25 Σωματεία του Πειραιά είναι λαϊκισμός!!! για να κρύψετε τις ευθύνες σας.

 

Τα Μέλη του Δ.Σ. Ε.Π.Σ.Πειραιά

Ν. Σιδηρόπουλος

Μ. Μουσελής                                                    Πειραιάς 07/06/2013

Χ. Μπουλές

 

Υ.Γ

Στον Υπουργό δεν κάνουμε αιτήματα μέσω τύπου!!!

Και δεν αγνοούμε το Δ.Σ της Ένωσης και την Επιτροπή!!!

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply