Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαραυγιακός: Συνεχίζει ο Παπαδάκης

Published

on

Όταν ήρθε στον Χαραυγιακό στις 15 Οκτωβρίου οι «νερατζούρι» βρίσκονταν ήδη στο -10 από την κορυφή της βαθμολογίας και φαινόταν πως τα όνειρα των παραγόντων της ομάδας για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα θα λάμβαναν γρήγορα τέλος. Όμως ο Αλβέρτος Παπαδάκης είχε. . . διαφορετική άποψη και κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα και να φτάσουν τελικά οι Ηλιουπολίτες στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ και παράλληλα στην δεύτερη θέση των μπαράζ ανόδου. Όλα αυτά εκτιμήθηκαν δεόντως από την διοίκηση του Χαραυγιακού η οποία και πρότεινε στον Αλβέρτο Παπαδάκη την παραμονή του στην ομάδα και για τη νέα σεζόν με τον ίδιο να αποδέχεται την πρόταση, αφήνοντας απλά κάποιες τυπικές λεπτομέρειες που θα συζητηθούν το ερχόμενο διάστημα.

O Kωνσταντίνος Ράπτης επικοινώνησε με το έμπειρο προπονητή ο οποίος και τόνισε για το θέμα τα εξής: «Συζητήσαμε με την διοίκηση το ενδεχόμενο της συνεργασίας μας και για τη νέα σεζόν και συμφωνήσαμε στα κύρια σημεία και απλά απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση της παραμονής μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε και συνεχίζει να δείχνει προς στο πρόσωπο μου».

 

Μανώλης Φύτρος: Στοχεύουμε ψηλά

Ο Kωνσταντίνος Ράπτης επικοινώνησε και με τον πρόεδρο του Χαραυγιακού, Μανώλη Φύτρο, ο οποίος αφού έπλεξε το εγκώμιο του Αλβέρτου Παπαδάκη, στην συνέχεια τόνισε πως είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στην Γ’ Εθνική, αλλά ακόμα και αν τελικά αγωνιστεί στην Α’ ΕΠΣΑ, στόχος είναι να πρωταγωνιστήσει ξανά. Αναλυτικά τα όσα υπογράμμισε ο έμπειρος παράγοντας: «Η συμβολή του Αλβέρτου Παπαδάκη στην φετινή πορεία ήταν πολύ μεγάλη και γι’αυτό εμείς συναντηθήκαμε μαζί του ώστε να τον κρατήσουμε κοντά μας και για τη νέα σεζόν. Είμαστε αισιόδοξοι πως τελικά θα αγωνιζόμαστε στην Γ’ Εθνική, αλλά ότι και να γίνει, εμείς τη νέα χρονιά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Αν είμαστε στην Γ’ Εθνική θα προσπαθήσουμε για μια καλή πορεία και αν τελικά παραμείνουμε στην Α’ ΕΠΣΑ στόχος θα είναι και πάλι ο πρωταθλητισμός».

Τέλος ο πρόεδρος του Χαραυγιακού θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλο, καθώς και τον αντιπρόεδρο του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. Θέμη Γιαννόπουλο για την βοήθειά τους προς την ομάδα.

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

 foto : sportifico.gr Xristos Xostikidis

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply