Connect with us

stoplekto

Θρίαμβος Αθηνών: Μπαίνει σε νέα εποχή

Την αίγλη του παρελθόντος θα προσπαθήσει να προσδώσει ξανά η νέα διοίκηση που προέκυψε στον ιστορικό σύλλογο

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο φαίνεται να ξεκινάει η σεζόν για τον Θρίαμβο Αθηνών. Αυτό όχι μόνο γιατί εξασφάλισε πριν από λίγες μέρες την άνοδό του στην Α’ ΕΠΣΑ, αλλά και επειδή επιφανείς επιχειρηματίες θα πλαισιώσουν τον πρόεδρο της ομάδας και Δημοτικό Σύμβουλο Δάφνης – Υμηττού, Νίκο Ντίνο στο νέο διοικητικό συμβούλιο των «κυανοπράσινων». Πρόκειται για τους Συρράκο, Γκάρλα, Παρασκευόπουλο, Καραγιάννη, Σιούτα αλλά και τον πρώην πρόεδρο του Άρη Βούλας, Παναγιώτη Θεμελίδη. Αναλυτικά το νέο Δ.Σ., αποτελείται από τους εξής: Πρόεδρος: Νίκος Ντίνος, Αντιπρόεδρος: Θ. Κούτρας, Έφορος: Απόστολος Συρράκος, Γ. Αρχηγός: Αντώνης Γκάρλας, Ταμίας: Νίκος Παρασκευόπουλος, Γενικός Γραμματέας και Υπεύθυνος τμήματος Χάντμπολ: Μιχάλης Τζάνογλος, Υπεύθυνος Μπάσκετ: Γιώργος Κηπουράς, Υπεύθυνος Ακαδημιών: Γρηγόρης Κασσεσιάν, Μέλη: Παναγιώτης Θεμελίδης, Παναγιώτης Σιούτης, Μάνος Καραγιάννης, Θοδωρής Καλλιγάς, Δήμητρα Λαμπροπούλου και Αθανασία Σκιαδοπούλου, Γιώργος Τελεμεζίδης Υπεύθυνος γυναικείου Μπάσκετ

Νίκος Ντίνος: Ξεκινάμε με καλούς οιωνούς

Στο γεγονός πως ο Θρίαμβος Αθηνών ξεκινάει τη νέα σεζόν με καλούς οιωνούς αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου Νίκος Ντίνος ο οποίος σε δηλώσεις του στον Κωνσταντίνο Ράπτη τόνισε πως: «Εμείς σαν Δ.Σ. του Θριάμβου είχαμε εδώ και καιρό επισημάνει πως η διοίκηση δεν θα μπορούσε να συνεχίσει μόνη της τη νέα χρονιά στην Α’ ΕΠΣΑ και γι’αυτό προχωρήσαμε σε τρεις Γενικές Συνελεύσεις, μέχρι να βρεθούν οι κατάλληλοι για να βοηθήσουν, κάτι που τελικά έγινε. Έτσι, μπορώ να πω με μεγάλη ικανοποίηση πως η νέα σεζόν ξεκινά με πολύ καλούς οιωνούς» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο νεαρός πρόεδρος. Όσον αφορά για τους στόχους της νέας σεζόν ο Νίκος Ντίνος τόνισε: «Στόχος για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι πρώτα απ’όλα να παραμείνουμε στην κατηγορία. Μην ξεχνάμε πως η Α’ ΕΠΣΑ είναι μία πολύ απαιτητική κατηγορία, ενώ απείχαμε από αυτήν πολλά χρόνια. Αν επιτευχθεί αυτό, μετά βήμα βήμα θα βάλουμε «πλώρη» για την άνοδο στην Γ’ Εθνική στο βραχυπρόθεσμο μέλλον». Τέλος ο ισχυρός άνδρας του Θριάμβου μόνο τα καλύτερα λόγια είχε να πει για τον απερχόμενο τεχνικό της ομάδας, Δημήτρη Σερπετζόγλου για τον οποίο και τόνισε χαρακτηριστικά: «Εγώ όπως και όλο το Δ.Σ. ευχαριστούμε τον Δημήτρη Σερπετζόγλου για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα αυτά τα δύο χρόνια και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για τον ίδιο. Να ξέρει πως στον Θρίαμβο έχει μόνο φίλους».

Μιχάλης Λυκερίδης: Θέλουμε πολύ δουλειά

Παράλληλα με την ανανέωση του διοικητικού συμβουλίου νέος προπονητής της ομάδας, μετά και την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Δημήτρη Σερπετζόγλου, ανέλαβε ο πολύπειρος Μιχάλης Λυκερίδης, ο οποίος μόλις πριν από λίγες μέρες βρισκόταν στον πάγκο του Κουκακίου, προσφέροντας μάλιστα τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας στην Β’ ΕΠΣΑ. Βοηθός του Μιχάλη Λυκερίδη θα είναι ο γυμναστής Αλέξης Σακελλαρίου. Με την ευκαιρία της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Θριάμβου ο Κωνσταντίνος Ράπτης επικοινώνησε με τον πολύπειρο προπονητή ο οποίος και τόνισε για τη νέα του ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε ένα σύλλογο που διαθέτει μεγάλη δυναμική στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Η Α’ ΕΠΣΑ είναι πολύ απαιτητική κατηγορία και χρειάζεται πολύ δουλειά από όλους μας για να παραμείνουμε σε αυτήν και για την επόμενη χρονιά. Ήδη κοιτάμε τις πρώτες κινήσεις ενίσχυσης που θα γίνουν στις οποίες και φυσικά θα προχωρήσουμε με μεγάλη προσοχή».

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply