Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Νέος προπονητής ο Ζουμπατόπουλος στην Άμιλλα

Published

on

Στο Νίκο Ζουμπατόπουλο αποφάσισε να παραδώσει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της Άμιλλας Περιστερίου η διοίκηση του συλλόγου.. Αναλυτικά η ανακοίνωση για το θέμα έχει ως εξής: «H διοίκηση της ΑΜΙΛΛΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη του Νίκου Ζουμπατόπουλου ως προπονητή της πρώτης ομάδας για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Ο Νίκος Ζουμπατόπουλος ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί μέχρι και την Β’ Εθνική κατηγορία αλλά και σε άλλες τοπικές κατηγορίες. Μερικές από τις ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής είναι: Απόλλων Αθηνών, Χαραυγιακός, Πανηλειακός, Ηλιούπολη, Ιεράπολη Κρήτης και πολλές άλλες αθηναϊκές ομάδες. Αντίστοιχα, έχει διατελέσει ως προπονητής στον Άγιο Θωμά Βοιωτίας με άνοδο στην Δ’ Εθνική κατηγορία, προπονητής και τεχνικός διευθυντής σε όλα τα προπονητικά τμήματα του Απόλλωνα Αθηνών επί 11 συνεχή χρόνια, προπονητής του Απόλλωνα 2006 με άνοδο στην Β’ Τοπική κατηγορία και προπονητής του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών. Τέλος, τα τελευταία 8 χρόνια έχει διατελέσει προπονητής και τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας ποδοσφαίρου AFC ARSENAL Χαλανδρίου. Στο προπονητικό τιμ υπό την ηγεσία του Νίκου Ζουμπατόπουλου θα είναι επίσης ο Ηλίας Στέφος ως βοηθός προπονητή, αλλά και ο Τάκης Κουσίδης ως προπονητής τερματοφυλάκων. Η διοίκηση της ΑΜΙΛΛΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ευχαριστεί θερμά τον Δημήτρη Μαυρίκο για την πολύχρονη συνεισφορά του στον σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια».

Με την ευκαιρία της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Άμιλλας Περιστερίου από το Νίκο Ζουμπατόπουλο ο Κωνσταντίνος Ράπτης επικοινώνησε με το νέο τεχνικό των Περιστεριωτών ο οποίος και αναφέρθηκε στους λόγους που είπε το «ναι» στην διοίκηση όπως και για τους στόχους του συλλόγου για τη νέα σεζόν. Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν από το Νίκο Ζουμπατόπουλο έχουν ως εξής: «Είδα ότι αυτή η ομάδα έχει όραμα και στόχους να κάνει βήματα μπροστά. Η διοίκηση είναι φιλόδοξη και θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και αυτοί ήταν οι βασικοί λόγοι που τελικά συμφωνήσαμε. Ο πρόεδρος Χριστόφορος Μποζαντζίδης έχει ένα στοιχείο και αυτό είναι ότι βάζει πάνω απ’όλα την ομάδα και αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι στον σύλλογο και αν συμβεί αυτό τελικά είμαι σίγουρος πως θα πετύχουμε. Όσον αφορά για τη νέα σεζόν στόχος είναι η άνοδος και να φτιάξουμε μία ομάδα η οποία θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και οι παίκτες θα το ευχαριστιούνται. Υπάρχουν ήδη στο ρόστερ καλοί παίκτες, ενώ θα αποκτήσουμε σίγουρα δύο με τρεις ακόμα».

 

*Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Ζουμπατόπουλος είναι παράλληλα προπονητής και στις ακαδημίες της AFC ARSENAL ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ. Μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός μόλις προχτές επέστρεψε με την ομάδα από το τουρνουά που διοργανώθηκε στην Θεσσαλονίκη, υπό την ονομασία «Σαλόνικα Καπ», το οποίο και διεξήχθη στα γήπεδα του Μάτα. Ήταν ένα διεθνές τουρνουά, όπου και οι «μπέμπηδες» του έμπειρου προπονητή τα πήγαν περίφημα φτάνοντας στον μικρό τελικό της διοργάνωσης κατακτώντας την 4η θέση. Μάλιστα πρέπει να αναφέρουμε πως οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Νίκου Ζουμπατόπουλου που αγωνίστηκαν ήταν γεννηθέντες το ’97 και το ’98 σε αντίθεση με τα παιδιά των άλλων ομάδων που ήταν γεννημένοι το ’96 και το ’97.

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply