Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στο Χαλάνδρι ο Ταμπουράκης!

Παράλληλα ενισχύθηκαν με εννέα ακόμη παίκτες οι “πράσινοι”!

Published

on

Στην μεταγραφή δέκα ποδοσφαιριστών όπου μέσα σε αυτούς κάνει . . . πάταγο το όνομα του έμπειρου στράικερ των γηπέδων της Αθήνας, Δημήτρη Ταμπουράκη, προχώρησε το Χαλάνδρι, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως θέτει ως στόχο ακόμα και την κατάκτηση του τίτλου για τη νέα σεζόν. Ο 27χρονος επιθετικός τις τελευταίες δύο χρονιές αγωνιζόταν με την φανέλα της Δόξας Βύρωνα, όπου και αποχώρησε πριν από λίγες μέρες, με τους «πράσινους» να μην χάνουν την ευκαιρία και με αστραπιαίες κινήσεις πρόσθεσαν στο ρόστερ τους τον σπουδαίο επιθετικό. Ο Δημήτρης Ταμπουράκης πέτυχε συνολικά 33 τέρματα στις δύο σεζόν που βρισκόταν στους «κυανόλευκους», εκ των οποίων τα 13 πέρυσι σε 32 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

 

Οι υπόλοιπες εννέα προσθήκες

 

Στο Χαλάνδρι όμως δεν έμειναν εκεί, αφού όπως αναφέραμε και προηγουμένως, προχώρησαν στην απόκτηση συνολικά δέκα ποδοσφαιριστών. Εκτός από τον Δημήτρη Ταμπουράκη λοιπόν ξεχωρίζουν και οι προσθήκες των Καρακάση (στόπερ από Παλληνιακό), Λουκά (αμυντικός μέσος από Νικολακάκη), Αποστολάτου (μέσος από Θύελλα Ραφήνας) και του Μαντζάνα (μέσος από Χολαργό). Οι άλλες μεταγραφές, είναι οι Καλογεράκος (τερματοφύλακας από Ερασιτέχνες Απόλλωνα), Κράσι (επιθετικός από Δόξα Αγίας Άννας), Σκούμας (επιθετικός) και Κινδιλίδης (μέσος) και οι δύο προερχόμενοι από την Αθηναΐδα και τέλος ο Λιβαρτζινός από την Προσοτσάνη.

 

Έτσι λοιπόν ο τεχνικός του Χαλανδρίου Μιχάλης Κατσίμπρας, ο οποίος και παρέμεινε στο τεχνικό επιτελείο του Χαλανδρίου, έχει στα χέρια του ένα γεμάτο ρόστερ για να εργαστεί.

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply