Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μπαίνει σε. . . σειρά ο ΓΣ Καισαριανής

Μετά την εκλογή της νέας διοίκησης ο ΓΣ Καισαριανής «τρέχει» για να καλύψει το χαμένο έδαφος-Μπαδήμας: Στόχος μας η παραμονή

Published

on

Ήρθε η ώρα στον ΓΣ Καισαριανής να βάλουν σε σειρά τα θέματα που τους «καίνε» μετά και την εκλογή του νέου ΔΣ και ήδη έγιναν οι τέσσερις ανανεώσεις παικτών, ενώ οριστικοποιήθηκε και η παραμονή στην τεχνική ηγεσία του Νίκου Μπαδήμα. Έτσι λοιπόν, τη νέα σεζόν τα «κιτρινόμαυρα» θα φορούν ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Κώστας Λυμπερόπουλος, ο οποίος και ήρθε από τον Χαλάνδρι τον περασμένο Φεβρουάριο βοηθώντας σημαντικά την ομάδα να φτάσει στην άνοδο, τον 21χρονο αμυντικό Πλακάλι Ντόναλτ (30 συμμετοχές και 3 γκολ), τον 22χρονο μέσο Τάσο Ναστούλη (16 συμμετοχές) και τέλος τον 22χρονο μεσοεπιθετικό Πέτρο Τσόγγα (30 συμμετοχές και 3 γκολ). Ακόμη αξίζει να σημειωθεί πως ο Λάκης Χατζηαβραμίδης πήρε την ελευθέρας του από τον Φωστήρα Ηλιούπολης και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τον ΓΣ Καισαριανής.

 

Μπαδήμας: Στόχος η παραμονή

 

Ταυτόχρονα όμως με την ανανέωση της συνεργασίας με τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, η νέα διοίκηση έκανε το ίδιο και με το νεαρό τεχνικό, Νίκο Μπαδήμα. Άλλωστε πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού με εκείνον στον πάγκο ο σύλλογος ανέβηκε στην Α’ ΕΠΣΑ. Ο Κωνσταντίνος Ράπτης επικοινώνησε με τον νεαρό τεχνικό ο οποίος και τόνισε για την ανανέωση της συνεργασίας του με ιστορικό σωματείο αλλά και για τους στόχους της νέας σεζόν: «Είμαι ευχαριστημένος από την ανανέωση της συνεργασίας που υπήρξε με την ομάδα αφού ήθελα πολύ να παραμείνω. Αυτό τον έναν χρόνο που βρίσκομαι εδώ έχω δεθεί με τον σύλλογο, ενώ γνωρίζω πολύ καλά πλέον πρόσωπα και πράγματα, σε σχέση με πέρυσι, οπότε θα είναι πιο εύκολο για μένα να δουλέψω. Στόχος για τη νέα σεζόν φυσικά και είναι η παραμονή μας στην κατηγορία. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα και γι’αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή από όλους μας». Η περασμένη σεζόν με τον ΓΣ Καισαριανής ήταν η πρώτη του Νίκου Μπαδήμα σε τεχνική ηγεσία ομάδας και σίγουρα ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη αφού πέτυχε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ: «Η περσινή χρονιά ήταν μαγική για όλους μας, αφού καταφέραμε μέσα από έναν δύσκολο όμιλο να τερματίσουμε πρώτοι και να πανηγυρίσουμε την άνοδο. Όμως αν δεν παραμείνουμε στην κατηγορία, τότε δεν θα έχει κανένα αντίκρισμα αυτό που πετύχαμε».

 

Όσον αφορά άλλες ειδήσεις που έχουν σχέση με τους Καισαριανιώτες, οριστικοποιήθηκε η συνεργασία και με τους προπονητές των υπολοίπων τμημάτων των ακαδημιών. Υπεύθυνος θα είναι ο Παναγιώτης Δρακάς, ενώ ο Κώστας Βελέτζας θα αναλάβει τους Νέους και οι Γιάννης Κατραμάδος και Μαρίνος Πολυμέρης τα υπόλοιπα τμήματα (παιδικό, παμπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ, αστεράκια).

Ακόμη, ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Καισαριανής Σταμάτης Μπακιρτζής και σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει τον γιατρό κ. Συνοδινό Σπύρο και την προϊσταμένη κ. Καραγκούκη Ολυμπία της Καρδιολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς» για το ενδιαφέρον που έδειξαν στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας της συζύγου του προέδρου. Τέλος, στις 5 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της νέας σεζόν.

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply