Connect with us

stoplekto

ΑΟ Κορυδαλλός – Παννεαπολικός 3-1

Published

on

Ο Κορυδαλλός επικράτησε με 3-1 του Παννεαπολικού σε φιλικό παιχνίδι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Η ομάδα του Παννεαπολικού προηγήθηκε στο 5ο λεπτό για να ισοφαρήσει ο νεοαποκτηθείς Μιχάλης Τζουμανάι στο 11ο λεπτό και να δώσει το προβάδισμα στον Κορυδαλλό ο 16χρονος επιθετικός Παναγιώτης Σαραντέας που εντυπωσιάζει στα φιλικά της ομάδας στο 27ο λεπτό. Το 3-1 έκανε ο συνήθης ύποπτος Ιωσήφ Χατζηλίας στο 70ο λεπτό μετά από ωραία προσπάθεια του Δουλκέρογλου.

Ο τεχνικός του Κορυδαλλού Σάκης Καλογερόπουλος που βρίσκεται στο μοντάρισμα της ενδεκάδας δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος παρά τα 3 γκολ που πέτυχαν οι παίκτες του και ζήτησε από τους παίκτες του ακόμη περισσότερη δουλειά στις προπονήσεις ώστε να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο πρωτάθλημα.

 

Στο 1ο ημίχρονο έπαιξαν : Κουλούρης, Ζαχαρίου, Γιαντσίδης, Παγουρτζής, Τζουμανάι, Μπουλές, Βέττας, Νικολακάκος, Καστρινόπουλος, Κανταρτζής, Σαραντέας.

 

Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν : Λιούμπης, Μίχας, Μανωλιάς, Σαρρής, Νικολάτος, Τσέκερης, Καραθεόδωρος, Σεφεράι, Δουλκέρογλου, Λέλης, Χατζηλίας.

 

Δεν έπεξαν λόγω προβλημάτων οι Μάρθας, Μουστάκας, Καραουλανής, Μανούτσογλου, Πισιμίσης και Λεκάκης.

 

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Τρίτη στο γήπεδο των Ορυζομύλων ο ΑΟ Κορυδαλλός κέρδισε την ομάδα U17 του Αιγάλεω με 5-0. Τα γκολ πέτυχαν 11ο Δουλκέρογλου, 15ο Σαραντέας, 50ο Ζαχαρίου, 77ο Κανταρτζής και 80ο Τσέκερης.

 

Το φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Ηρακλείου που θα γινόταν την Κυριακή αναβλήθηκε και το επόμενο φιλικό του Κορυδαλλού θα είναι με τον Διαγόρα Αιγάλεω την Τρίτη 10/9 στις 17:30 στο γήπεδο ΔΑΚ Αιγαλέου ενώ την Τετάρτη 11/9 στις 18:45 στο γήπεδο Νικαίας θα αντιμετωπίσει την Ειρήνη 2005.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply