Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

O Γαζής “καθάρισε” για τα Σούρμενα

Published

on

Τρομερή ανατροπή πέτυχαν τα Σούρμενα τα οποία αν και έχαναν 2-0 στον Βύρωνα από τον Αθηναϊκό έφυγαν με το μεγάλο «διπλό» επικρατώντας τελικά με 3-2. Οι γηπεδούχοι ήταν ήδη μπροστά στο ημίωρο με 2-0 με τα τέρματα του Ζαχαρόπουλου στο 10’ και του Γερακάρη στο 28’, αλλά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε κομβικό σημείο της αναμέτρησης με την κεφαλιά του Γιαννόπουλο στο 42’. Στο δεύτερο ημίχρονο και αφού πρώτα ο Θεοδώρου με το πλασέ του στο 58’ έκανε το 2-2 ήρθε ο «γερόλυκος» Γαζής στο 70’ για να πετύχει το 2-3 και να ολοκληρώσει παράλληλα μία επική ανατροπή για τα Σούρμενα. Διαιτητής ήταν ο Κυριακόπουλος και βοηθοί του οι Ελευθερίου και Μπαμπάς.

 

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστοδουλάκης, Παπούλης (68’ Λορέντζο), Παπαχειμώνας, Φελέκης, Μαντούσης, Ντε Μπαρτόλο, Πέλλας, Ουσταμπασίδης (70ʼ Κουλουρίδης), Ζαμπαράς, Ζαχαρόπουλος, Γερακάρης.

 

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Αντζουλάτος, Μετλίου, Κοντιμπάς, Αργάνης, Ακριτίδης, Ζιώγας (46’ Μακρογκίκας), Γεωργίου, Θεοδώρου, Γιαννόπουλος (79’ Σαλέκου), Χατζηγεωργίου (30’ λ. τρ. Δημογιάννης), Γαζής

foto: sportifico.gr Xristos Xostikidis

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply