Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ελπίδα Αγ.Αναργύρων – Θρίαμβος Αθηνών 1-0

Published

on

Με το γκολ του Κίτσιου στο 75′ η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων επικράτησε δύσκολα του Θριάμβου Αθηνών με 1-0, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 90’+5′, αλλά το δοκάρι τους την στέρησε. Στο 54′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Ελ Ράντυ με δεύτερη κίτρινη την οποία και αντίκρισε για «θέατρο». Μάλιστα σε αυτή την φάση οι «κυανοπράσινοι» διαμαρτύρονται πως όντως υπήρξε μαρκάρισμα στον παίκτη τους μέσα στην περιοχή και πως κακός ο Γαβρίλης θεώρησε πως προσπάθησε να τον ξεγελάσει. Οι γηπεδούχοι όπως ήταν λογικά ανέβασαν την πίεσή τους και στο 75′ βρήκαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν ο Παούρης πάσαρε στον Καλιαμπάκα και ο τελευταίος σέντραρε στον Κίτσιο που με πλασέ έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι αν και με δέκα παίκτες και με ένα γκολ στην πλάτη τους πίεσαν ασφυκτικά για την ισοφάριση και στην τελευταία φάση του αγώνα στο 90’+5′ η σέντρα σουτ του Θεμελίδη βρήκε στο δοκάρι και έτσι οι παίκτες της Ελπίδας ήταν αυτοί που τελικά πανηγύρισαν μία σημαντική νίκη. Με λάθη ο Γαβρίλης (που ελέγχεται για την φάση του 54′) σωστοί οι βοηθοί Τουμπακάρης και Δανέζης.

ΕΛΠΙΔΑ: Στουραΐτης, Τσόνκοβ, Πετανάι (46′ Κωνσταντίνου), Αντωνίου, Καραδημητράκης, Βάλσαμος (67′ Παούρης), Σελάνι, Ντίμο (29′ Κίτσιος), Καλιαμπάκας, Κουτσουρούπας, Γαλάνης

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Παΐζης, Κατσορίδας, Συμεωνίδης, Κάνδιας, Θεμελίδης, Τσιούγκος, Τοροσιάδης (71′ Ευαγγελόπουλος), Ελ Ράντυ, Σαλαπάτας, Υφαντής (80′ Παππάς), Κόρδος (39′ Ψαρρής)

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΣΚΙΝΑΣ

Επιμέλεια: Κ.Ράπτης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply