Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ολυμπιακός Λιοσίων – Χαραυγιακός 0-1

Published

on

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε ο Χαραυγιακός με 1-0 μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού Λιοσίων και ας βρισκόμαστε ακόμη στην δεύτερη αγωνιστική. «Χρυσός» σκόρερ για τους «νερατζούρι» ήταν ο νεοαποκτηθείς Βασίλης Παπαδόπουλος που με ωραίο σουτ στο 71′ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και μάλιστα από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα της εστίας του Χανδρινού. Στο 84′ οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Τσέλα αλλά το γκολ του ακυρώθηκε αφού είχε σφυρίξει νωρίτερα ο Παπαγεωργίου φάουλ του Μπαλογιάννη πάνω στον Γουσούλη. Στο 89′ ο Χαραυγιακός έμεινε με δέκα αφού αποβλήθηκε ο Σάκης Τζανέτος με δεύτερη κίτρινη. Παράπονα από την διαιτησία του Παπαγεωργίου εκφράζουν οι γηπεδούχοι, του οποίου βοηθοί στην συνάντηση ήταν οι Απτόσογλου και Σαμοίλης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Δούκας, Κότσαλος (74′ Βλαχόπουλος), Βατίστας, Τομπουλίδης, Μπουφίδης, Τσέλα, Βήχας (52′ Μπεκατώρος), Νικολόπουλος (79′ Λούκας) , Δούβος, Μπαλογιάννης

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Δωριάδης, Γουσούλης, Παπαδημητρίου Γ., Ξένος, Ράμμος, Μητροφάνης, Νικόλα, Στασινόπουλος (58′ Παπαδόπουλος Β.), Τσούνι (89′ Ρικούνοβ), Τζανέτος, Πλεξίδας (79′ Μπούρας)

(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply