Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μαρούσι-Απόλλων Περιστερίου 0-1

Published

on

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα, Σπηλιόπουλο, ο Απόλλων Περιστερίου απέδρασε με το ”διπλό” από τα Μελίσσια επικρατώντας του Αμαρουσίου με 1-0. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων κατέβασε ρολά, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του. Οι Περιστεριώτες στην μοναδική ευκαιρία που δημιούργησαν μπροστά από την αντίπαλη εστία προηγήθηκαν χάρις σε γκολ του Φίνου με εκτέλεση φάουλ. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι στο 66′, όταν ο Περισοράτης βρέθηκε στο έδαφος όμως ο διαιτητής του αγώνα Φωτόπουλος υπέδειξε τη συνέχεια του παιχνιδιού. Στο 83′ δεν δόθηκε έμμεσο υπέρ των γηπεδούχων, όταν αμυντικός γύρισε την μπάλα στον τερματοφύλακά του που την έπιασε με τα χέρια

Συμπεραστάτες του Φωτόπουλο ήταν οι Μπαϊρακτάρης και Δαρσακλής

ΜΑΡΟΥΣΙ: Αλεξανδράκης, Κωνσταντόπουλος (46′ Ρούτης), Παπασίνος, Κυριακόπουλος, Φυλάκτου Φ., Φυλάκτου Α. (87′ Λάμπρος), Περισοράτης, Κυριακέας (59′ Γκόρτζας), Μάνεσης, Λέκκος, Πολλάκης Η.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σπηλιόπουλος, Αναστασόπουλος, Νιέρης, Αθανασιάδης, Καπελέρης, Ματζώρος, Τσελέντης (42′ Μπάλλα), Φίνος, Αντωνόπουλος (77′ Γαλακούτης), Αλεξόπουλος, Μόρκος (62′ Κασιώλας)

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply