Connect with us

stoplekto

Πολυβόλο ο Εθνικός « γάζωσε » 6-0 τον ΑΟ Πειραιά

Published

on

Εύκολα ο Εθνικός Πειραιά σάρωσε παίζοντας με χαρακτηριστική άνεση τον ΑΟ Πειραιά με 6-0 και ζευγάρωσε τις νίκες του στο πρωτάθλημα. Τα γκολ των «κυανόλευκων» σημείωσαν οι Παυλόπουλος(8′), Σταφσουλάι(27′), Σούφλας(52′, 59′ πέν.), Χέλης(53′) και Χαλιμούρδας(71′). Ο τελευταίος είχε και δοκάρι στο 82′. Οι Καμινιώτες στάθηκαν για δεύτερο σερί ματς άτυχοι καθώς στο δεύτερο γκολ των Πειραιωτών τραυματίστηκε ο γκολκίπερ Κωνσταντής στον αυχένα, που συγκρούστηκε με τον συμπαίκτη του Κατσικάρο και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας. Στην πρεμιέρα με την ΑΕ Σαλαμίνας είχε τραυματιστεί ο Λυμπέρης. Ο ΑΟ Πειραιάς έχασε και πέναλτι στο 65′ με τον Κατσικάρο(δοκάρι και άουτ).
Άριστος ο διαιτητής Τσαμούρης.

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Κωνσταντής(32′ λ.τρ. Κουκολιάς), Κολοφώτης, Κατσικάρος, Ξυράφης, Κουκάς, Μπαλαχούτης, Μπίτσας, Μητσάκος(69′ Λαγός), Μιχαηλίδης(77′ Σεϊτανίδης), Καραμανώλης, Σαραντίτης.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Σπήλιος(62′ Τσαραούσης), Ξενιτόπουλος, Σαμιώτης(46′ Μπένα), Χέλης, Χαλιμούρδας, Σάμιος, Παυλόπουλος, Σταφσουλάι(62′ λ.τρ. Γερόλυμος), Σούφλας, Ηλιόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply