Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χολαργός – Ηλιούπολη 1-1

Published

on

Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς Χολαργός και Ηλιούπολη στο ντέρμπι του πρώτου ομίλου της μεγάλης κατηγορίας της Αθήνας στο ισόπαλο (1-1) Ένα συναρπαστικό παιχνίδι που το σκορ διαμορφώθηκε μέσα σε δύο λεπτά. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 77’ με τον Ξηντάρα αλλά η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Καταχανάκη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Πετρίτση, η ισοφάριση για τον Χολαργό ήρθε με την σέντρα, όταν ο Βλασσερός έφερε το ματς στα ίσα (1-1) επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την ομορφιά του ποδοσφαίρου .

Στο 85’ ο Συμεών πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια όταν αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον ρέφερι της αναμέτρησης

 

Διαιτητής ήταν ο Παπαπέτρου, με βοηθιούς τους Ακριβό και Ταρανά

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιάννης Κουσάνας) Νικολάου, Ψάλλας, Λύρας, Σπυρόπουλος, Στεργιάκος, Θεοφάνους, Λαγός (72′ Τζανετής), Τζέλης (68′ Θύμιος), Ξηντάρας, Σγατζός, Βλασσερός.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Λουκάς Καρμίρης): Καταχανάκης, Χρήστου (46′ Βλαχογιάννης), Ντόκο, Ρωμανός, Συμεών, Γιαννακόπουλος, Ζουμπουνέλης, Εστυλιανίδης, Πετρίτσης, Δοματιώτης (67’λ.τρ. Κορρές), Μπίτιλης (55′ Γεμιστός).

Ρεπορτάζ Κ. Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply