Connect with us

stoplekto

ΑΟ Κορυδαλλός – Ελλάς Ποντίων 2-3

Published

on

Δραματικό φινάλε χθες το πρωί στον Κορυδαλλό. Η  Ελλάς Ποντίων νίκησε με 3-2 στο 96′ τον ΑΟ Κορυδαλλό που είχε ισοφαρίσει στο 93′ .

Οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 23′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παγουρτζή ( 2η κίτρινη) που υπέπεσε στο πέναλτι ( ανέτρεψε τον Καραγιάννη) με το οποίο άνοιξαν το σκορ οι Πόντιοι με τον Σιδηρόπουλο.

Οι Κορυδαλλιώτες ισοφάρισαν στο 64′ με τον Χατζηλία , αλλά στο 71 οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι το προβάδισμα με τον Καφαλίδη. Στο 84′ ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Γκίλα και διαμαρτυρήθηκαν έντονα με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον διαιτητή Μαρινάκη , ο προπονητής Θ. Ρενιέρης.

Και ενώ ο Χατζηλίας ισοφάρισε για δεύτερη φορά στο 93′ , ο προωθημένος Παπαδόπουλος με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στην Ελλάδα και την« χαριστική βολή» στον Κορυδαλλό.

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Κουλούρης, Ζαχαρίου, Γιαντσίδης(73′ Μανωλιάς), Παγουρτζής, Νικολάτος, Μίχας, Δουλκέρογλου( 57′ Πισιμίσης),  Βέττας , Χατζηλίας, Κανταρτζής, Καστρινόπουλος ( 85′ Μάρθας).

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Μιχαηλίδης, Τσεσμελόγλου, Παπαδόπουλος, Πατρικίδης, Γκίλας, Τσέλιος, Καραγιάννης, Αθανασιάδης, Κοκκάλας, ( 91’Σαββίδης), Σιδηρόπουλος,(57 Μπακούρος) Τριανταφυλλίδης( 60′ Καφαλίδης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply