Connect with us

stoplekto

Παμπαιανικός – Νικητές Ανθούσας 2-3

Published

on

Ωραίος αγώνας με εναλλαγές στο σκορ έγινε στο γήπεδο της Παιανίας μεταξύ Παμπαιανικού και Νικητών Ανθούσας, ο οποίος έληξε 2-3. Μόλις στο 6΄ μετά από λάθος του Σερμπενιάδη ο Hermani με σουτ έκανε το 0-1. Πριν συνέλθουν οι παίκτες του Παμπαιανικού έγινε το 0-2 με πλασέ του Αντωνόπουλου από σέντρα του Καραμάνου. Η ομάδα της Παιανίας στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση της πιέζοντας σε όλο το γήπεδο και μείωσε 1-2 στο 21΄με άπιαστο απευθείας φάουλ του Γκόμπλια. Στο 33΄ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Selvija αφήνοντας τον Παμπαιανικό με 10 παίκτες. Αυτό δεν πτόησε την ομάδα της Παιανίας να συνεχίσει την πίεση και στο 38΄είχε οριζόντιο δοκάρι με απευθείας κόρνερ του Γκόμπλια. Στο 48΄ο Κρητικός έβγαλε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των Νικητών και ο Μυρτάϊ με ωραίο σουτ στην κίνηση πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Αναστασιάδη και ισοφάρισε σε 2-2. Ο Παμπαιανικός στη συνέχεια είχε ευκαιρίες για να πάρει τους τρεις βαθμούς αλλά ένα σουτ του Μυρτάϊ και ένα του Ντούλα πέρασαν πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των Νικητών. Στο 71΄ σε μία ωραία αντεπίθεση οι Νικητές μετά από νέο λάθος του Σερμπενιάδη σημείωσαν το 2-3 με τον Αντωνόπουλο και πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Διαιτητές οι κ.κ. Χριστοδούλου, Μαραγκού, Καλινικος.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (ΧΕΡΙΔΗΣ Ι.): Κασελούρης, Κρητικός, Χατζής, Σερμπενιάδης(73΄Κατσικώστας), Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Selvija, Στασινούλιας, Ντούλας, Κατσαρός, Μυρτάϊ.

ΚΡΥΟΝΕΡΙ (ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ Η.): Αναστασιάδης, Χheja, Τσόκος, Παπαδόπουλος(46΄Μαλαμίνης), Ξαγοράρης, Αντωνόπουλος Π., Hermani, Καραμάνος, Αντωνόπουλος Κ., Αποστολόπουλος, Ρωμαντζάς. –

Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ παρά το άτυχο αποτέλεσμα για την ομάδα του, συγχαίρει την τριάδα των διαιτητών για την άψογη διαιτησία και την συμπεριφορά τους καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply