Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το “βιολί” του ο Χαραυγιακός 4-3 στο Καματερό

Published

on

Συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία ο Χαραυγιακός πέρασε από το Καματερό, πετυχαίνοντας μια ακόμα νίκη, την έκτη σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Αλβέρτη Παπαδάκη ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα προηγήθηκε με 1-4 και στο τέλος τα «χρειάστηκε» ‘όταν οι «κόκκινοι» μείωσαν σε 3-4.

 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν  στο 6′ με υπέροχο σουτ του Στασινόπουλου. Στο 33′ ο Τζανέτος είχε κακό τελείωμα τετα τετ με τον τερματοφύλακα  Αποστόλου, ενώ στο 34′ ο τελευταίος απέκρουσε όμορφο σουτ  του Νικόλα με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει κόρνερ . Στο 41′ μετά από υπέροχη εναλλαγή της μπάλας  των παικτών του Χαραυγιακού ο Τσούνι από πολύ κοντά με πλασέ έκανε το 0-2. Στο 51′ από σέντρα του  Μήνου  ο Ξένος στην προσπάθειά του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του. Στο 60′ ο Τζανέτος με «φωτοβολίδα» έγραψε το 0-3. Στο 66′ από σέντρα του κορυφαίου παίκτη του Καματερού Τρακόση ο Μήνος με κοντινό πλασέ μείωσε σε 1-3. Στο 70′ από γύρισμα του Ράμμου ο Τζανέτος και πάλι με κοντινό σουτ έκανε το 1-4, στο 89′ από σέντρα του δραστήριου Συριόπουλου ο Βασιλείου με σουτ από κοντά μείωσε σε 2-4 και λίγο πριν τη λήξη ο Μήνος με κεφαλιά μείωσε ακόμα περισσότερο, στο τελικό 3-4.

Διαιτητές  Αντωνίου, Ελευθερίου, Καρατζίκας,

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Αποστόλου, Τρακόσης, Ανδριτσόπουλος(62′ Συριόπουλος), Μιχαλόπουλος, Καραχάλιος, Κλωνάρης(46′ Μπαλαρής), Παναγιωτόπουλος(46′ Μήνος), Μανάρας, Καζάζης, Βασιλείου, Κουνάδης

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Δωριάδης, Θάνος(62΄Ράμμος), Ι. Παπαδημητρίου, Ξένος, Γουσούλης, Στασινόπουλος(46′ Αλ. Παπαδημητρίου), Νικόλα, Μητροφάνης, Τσούνι(78′ Ρόκα), Τζανέτος, Πλεξίδας.

foto: sportifico.gr Xristos Xostikidis

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply