Connect with us

stoplekto

ΕΠΣΠ: Καλή επιτυχία σε Ολυμπιακό

Published

on

*H Ε.Π.Σ.Πειραιά, επί τη ευκαιρία του αγώνα της Τρίτης 5.11.2013 «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ», απέστειλε ευχετήρια επιστολή στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π, και στον πρόεδρο της κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που έχει ως εξής:

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, με την ευκαιρία του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα, εύχεται στην ομάδα της πόλης μας “Καλή Επιτυχία”.

Ένα νικηφόρο αποτέλεσμα θα αποτελέσει την στέρεη βάση για την πρόκριση της Πρωταθλήτριας ομάδας, στον επόμενο γύρο του Champions League, και θα προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο τους πολύτιμους βαθμούς που τόσο έχει ανάγκη και, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, θα γεμίσει χαρά και περηφάνεια όλους τους φιλάθλους της χώρας μας.

Εμπρός λοιπόν Παιδιά του Πειραιά, το μυαλό και η καρδιά μας είναι μαζί σας. Με τη νίκη.»

 

*Το εξ΄ αναβολής παιχνίδι του 2ου ομίλου της Α΄ Κατηγορίας ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ που ορίσθηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 6.10.2013 θα διαιτητεύουν οι διαιτητές που είχαν αρχικά ορισθεί δηλαδή οι κ.κ. Καρυοφύλης Κ., Φαγκρίδας Α., Βεκρής Ν.

Παρατηρητής αγώνα είναι ο κ. Μουσελής Μιχάλης.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι από την διοίκηση της Ε.Π.Σ.Πειραιά, ορίσθηκε Υπερπαρατηρητής ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Ι. Σπάθας.

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

 

*Μέχρι την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013 θα πωλούνται από τα γραφεία της Ε.Π.Σ.Π. τα εισιτήρια της Εθνικής, που τιμώνται 20, και 25 Ευρώ.

Τα εισιτήρια των 10, και των 15 ευρώ θα μπορούν να τα προμηθευθούν όσοι ενδιαφέρονται μέχρι και την Δευτέρα 11 .10.2013.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply