Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγία Παρασκευή – Φωστήρας Ηλιούπολης 1-1

Published

on

Σημαντικό βαθμό στο 4′ των καθυστερήσεων απέσπασε ο Φωστήρας Ηλιούπολης στην έδρα της Αγίας Παρασκευής καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ομώνυμη ομάδα η οποία ωστόσο παρέμεινε στην κορυφή του 2ου ομίλου. Στο 68′ ο Ζυγούρης αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε βάζοντας μπροστά στο σκορ τη ”Σάντα”. Ωστόσο η ομάδα των νοτίων προαστίων κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο βαθμό στο 94′ όταν ο Β. Ασωνίτης με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Στην επίτευξη του τέρματος από τους φιλοξενούμενους ο Μπαρδάκης προέβη σε άσεμνες χειρονομίες με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Διαιτητής ήταν ο Παπαγεωργίου, με βοηθούς τους Νάρη και Νακόπουλο.

 

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Περτσάς, Τζίντζης, Σταμούλης (77′ Κουστουμπέκης), Μεϊμάρογλου, Κωνσταντίνου, Μαλλιώρης, Στάμος (61′ Τσοχαντάρης), Κρασώνης, Κώτσης (41′ Ντεντέους), Ζυγούρης, Μαστρογιάννης

 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Γαγάνης, Φάρος (75′ Δρόσος), Ασωνίτης Β., Σάχου, Φαρμάκης, Μπαρδάκης (85 Βουλτσίδης), Μαστρογιάννης, Σπυρόπουλος, Μπιτσάνης, Καρβούνης, Ασωνίτης Ν. (63′ Χατζής)

foto: sportifico Xristos Xostikidis

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply