Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΑΕ Ηρακλείου – Χαϊδαρι 0-0

Published

on

Σε ένα παιχνίδι όπου οι δυο τερματοφύλακες παρέμειναν για μεγάλο χρονικό διάστημα θεατές Ηράκλειο και Χαϊδάρι αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα. Το παιχνίδι  στο πρώτο μέρος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού οι φάσεις που δημιουργήθηκαν ήταν μετρημένες στα δάχτυλα.

Στην επανάληψη η ομάδα του κ. Αρζένη (παρακολούθησε τον αγώνα από την εξέδρα λόγω τιμωρίας), μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και απείλησε με τον Ρούπι στο 53′. Δυο καλές στιγμές είχαν και οι γηπεδούχοι, στις οποίες ο Μαχαίρας αναγκάστηκε να δείξει την κλάση του. Οι μεγάλες ευκαιρίες χάθηκαν στο τέλος του αγώνα για τον Α.Ο.Χ. με τους Ρούπι στο 82′ και Μπατή στο 87′, των οποίων τις κεφαλιές έδιωξε σε κόρνερ ο εξαιρετικός γκολκίπερ των γηπεδούχων Θεοδωρίδης.

Διαιτητές: Σύψας, Γούναρης-Μπατζιόπουλος

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Θεοδωρίδης, Χριστοδούλου, Κατσούλης, Λύκος, Βαμβακερής, Κανελίνι, Μαλισιώβας, Πρασσάς (64′ Κούρος), Γκροπάι (31′ Θάνος), Καφετζής, Λαναράς

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μαχαίρας, Πολίτης, Δημητρακόπουλος, Τσούκης, Ταράτσας, Μπατής, Ρούπι, Χριστούλης, Καρώνας (87′ Αρβανίτης), Κοτσολάκος, Πάιρας (55′ Κακαράκης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply