Connect with us

stoplekto

ΑΟ Κορυδαλλός -Αργοναύτης 3-1

Published

on

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΑΟ Κορυδαλλός που νίκησε 3-1 τον Αργοναύτη .

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2′ με αυτογκολ του Αθανασίου που γύρισε την μπάλα στον τερματοφύλακα του Μπαλωμένο ο οποίος έκανε λάθος κοντρόλ και η μπάλα πέρασε κάτω από το πόδι του . Προσπάθησε ο τελευταίος να την προλάβει πριν περάσει τη γραμμή αλλά ο βοηθός Παπανδριόπουλος πήγε στη σέντρα και το γκολ μέτρησε.

Ο Αργοναύτης ισοφάρισε στο 16′ με τον Σκαρπέλη και έχασε ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο 36′ όταν ο Καναρίδης εκτέλεσε πέναλτι που κατέληξε άουτ.

Οι Κορυδαλλιώτες που είχαν δυο δοκάρια με τους Ζαχαρίου 48′, Λεκάκη 51’πήραν τη νίκη στο τέλος με τέρματα των Λεκάκη 87′ και Κατράντζη 94′. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο Μουμτζόγλου( 2η κίτρινη)

Στο 59′ έσπασε το χέρι του ο Ζαχαρίου και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Από τον διαιτητή Ντουμιτρέσκου έχει σοβαρά παράπονα ο Αργοναύτης.

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Κουλούρης, Ζαχαρίου,( 59′ λ.Τρ Κατράτζης) ., Γιαντζίδης, Νικολάτος, Τζουμανάι, Καραθεόδωρος, Λεκάκης, Μίχας( 46′ λ.Τρ . Τσέκερης) Σαραντέας( 62′ Νικολακάκος), Βέττας, Μανωλιάς .

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Μπαλωμένος, Γαζεπίδης, Αθανασίου, Ιγγλέσης, Κοσκινάς Κατσικάρης, Σκαρπέλης, Λιάρος( 58′ Μουμτζόγλου) Δερνμάτης, Καναρίδης( 46′[ Λαδικός) Κολυρόπουλος, ( 70′ Ράμμος).

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply