Connect with us

6ος Όμιλος

Κηφισιά – Ερμής Ζωνιανών 2-2

Published

on

Σημαντικό βαθμό απέσπασε ο Ερμής Ζωνιανών στην Κηφισιά καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την ομώνυμη ομάδα. Μόλις στο 12′ το συγκρότημα του Μάρκου Μαυρομάτη άνοιξε το σκορ χάρις σε κεφαλιά του Γκουτσούλα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το κόρνερ του Αλημπά. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 24′ με τον Κοζανίδη ο οποίος πραγματοποίησε σουτ κεραυνό και ο Κόλιας δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Στο 48′ ο Χίσος με δυνατό σουτ έδωσε το προβάδισμα και πάλι στην Κηφισιά όμως οι Ρεθυμνιώτες δεν είχαν πει ακόμη την τελευταία τους κουβέντα αφού στο 83′ ο Γκουτσέλης έφερε το ματς στα ίσια. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν κλέψει το ματς στο 86′ όμως το σουτ του Βαρούχα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Κόλλια.

 

Διαιτητές: Μιάρης (Δωδεκανήσου), Κουτσουμπού-Κιούσης (Πειραιά)

 

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κόλιας, Στασινός (45′ λ.τρ. Ντούμος), Εσλερ, Τεγούσης, Κολοτούρος, Κορακάκης, Χίσο, Αλίμπας, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Παπάζογλου (71′ Tαμπάκης)

 

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Μήτρου, Κανδυλάκης, Ρουσσάκης, Κάββαλος Στ., Σταυρακάκης, Ρουμπάκης (73′ Γκούγκας), Ρηγάκης, Αριστεινίδης (63′ Μπέρκης), Κλίνης (73′ Βαρούχας), Κοζανίδης, Γκουτσέλης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply