Connect with us

stoplekto

Χαραυγή- ΑΕ Περάματος 1-2

Published

on

Εκρηκτική ατμόσφαιρα επικράτησε χθες στη Χαραυγή σε ένα παιχνίδι που πήρε « φωτιά » σε αρκετές περιπτώσεις . Νικήτρια έφυγε από το γήπεδο η ΑΕ Περάματος που επιβλήθηκε με 2-1 της ομώνυμης τοπικής ομάδας .

Στο 20’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Ορφανό υποστηρίζοντας ότι η ανατροπή του Παπακαλοδούκα Α. έγινε εντός περιοχής, .

Στο 47 ‘ έγινε το 0-1 με σουτ του Παπακαλοδούκα Π. και αφού η μπάλα έφυε μέσα από τα χέρια του Καλιγιαννίδη..

Στο 63’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Αθανασίου ,αλλά στο 67΄ σε μια φάση όπου δεν τηρήθηκε το fair play ο Μονέ με σουτ πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του. Δημιουργήθηκε  ένταση  από τους παίκτες της Χαραυγής που διαμαρτυρήθηκαν έντονα .

Πάντως οι Χαραυγιώτες είχαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν στη συνέχεια . Στο 74’ σε σουτ του Πεκόφ , η μπάλα βρήκε το δοκάρι , επέστρεψε στον Κουφουδάκη για να αποκρούσει ο Τριανταφυλλίδης . Οι γηπεδούχοι φώναξαν ότι  η μπάλα είχε περάσει την γραμμή , αλλά ο βοηθός Σγαντζός έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 82’ αποβλήθηκε ο Μανώλης( 2η κίτρινη κάρτα) .

Μετά  την λήξη οπαδοί της Χαραυγής σύμφωνα με το Φ.Α. πήδηξαν τα κάγκελα και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο όπου κινήθηκαν κατά του προπονητή της ΑΕ Περάματος Ν. Παπαρούνη τον οποίο έσπρωξαν και έριξαν στο έδαφος. Στη συνέχεια ένας από αυτούς  έβρισε τον διαιτητή Ορφανό με ακατονόμαστες φράσεις.

ΧΑΡΑΥΓΗ: Καλιγιαννίδης, Μανώλης, Καραμπετιάν( 55’ Βασιλόπουλος) , Ψυλλάκης( 70’ Καφαντάρης) Ξεκουκουλωτάκης, Αθανασίου, Μουρελάτος( 34’ λ.Τρ Χατζηπαπάς) Καραπετσάνης, Φασιλής, Κουφουδάκηςλ Πεκοφ.

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Τριανταφυλλίδης, Μικρούλης, Παπακαλοδούκας  Π.( 85’ Μπαριάμογλου) , Κουτσογιαννόπουλος, Σκαρτάδος, Νίκο, Τσαγκάρης, Θεοδοσίου, Κωνσταντακόπουλος, Μονέ, ( 70’ Φωτεινάκης) Παπακαλοδούκας( 91’ Σταγάκης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply