Connect with us

6ος Όμιλος

Τριγλία Ραφήνας: Φωνάζει για την διαιτησία

Published

on

Το κακό της πρόσωπο πλήρωσε η Τριγλία Ραφήνας την προηγούμενη Κυριακή στην αναμέτρηση με το Περιστέρι και μοιραία ηττήθηκε με 2-1. Η απογοήτευση είναι λογικό να έχει κυριεύσει άπαντες στο στρατόπεδο των ”κιτρινόμαυρων” και αυτό αντικατοπτρίζεται και από τις δηλώσεις που παραχώρησε στον Κ.Παντζαρίδη ο τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Παπακωστούλης, ο οποίος τόνισε:” Θεωρώ ότι ήταν το χειρότερο μας παιχνίδι τη φετινή χρονιά. Ακόμη και στην κακή μας εμφάνιση όμως μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι αν και δεν το δικαιούμασταν. Το Περιστέρι έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι, σε αντίθεση με εμάς που αμέσως μετά το ματς με την Θύελλα αδειάσαμε ψυχολογικά και δεν ήμασταν έτοιμοι για ένα τέτοιο παιχνίδι”.

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι το ερχόμενο Σάββατο στις 17.00 έχει προγραμματιστεί φιλικό στη Νέα Ιωνία με την ομώνυμη ομάδα

”Φωνάζει” για τη διαιτησία

Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. της Τριγλίας Ραφήνας μέσω της οποίας εκφράζει τη έντονη δυσαρέσκεια του για την διαιτησία που έτυχε η ομάδα στο κυριακάτικο παιχνίδι με το Περιστέρι. Συγκεκριμένα, ιδιαίτερη δε αναφορά γίνεται στον α’ βοηθό του αγώνα, Σταματάκο, ο οποίος σύμφωνα με το κείμενο της ανακοίνωσης σε τρεις περιπτώσεις… ανακάλυψε ισάριθμες φορές οφσαιντ προκαλώντας γέλιο στους ιθύνοντες του Ομίλου. Μεταξύ άλλων στο κείμενο αναφέρονται τα εξής: ”Tο Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας εκφράζει την έντονη αγανάκτηση του για τον πρώτο βοηθό της αναμέτρησης με τον Α.Ο. Περιστερίου κ. Σταματάκο, που συνεπικουρούμενος από τον διαιτητή του αγώνα κ. Γκριτζέπη, «ανακάλυψε» τρία οφσάιντ σε ισάριθμες επιθέσεις μας, σκορπώντας το γέλιο ακόμη και στους φιλάθλους του Α.Ο. Περιστερίου. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες για το τελικό αποτέλεσμα. Με τέτοιες όμως διαιτησίες πλήττεται τόσο η αξιοπιστία και το κύρος του πρωταθλήματος , όσο και η αξία της νίκης της αντιπάλου ομάδας.  Ελπίζουμε ότι η σημερινή απόδοση των κ.κ. Σταματάκου και Γκριτζέπη να ήταν απλώς μία κακή στιγμή, αλλά δεν έχουμε άλλο τρόπο να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας πέραν του παρόντος δελτίου τύπου. Τελειώνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. του Α.Ο. Περιστερίου για την άψογη φιλοξενία, να τους δώσουμε συγχαρητήρια για την νίκη τους και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply