Connect with us

stoplekto

Παμπαιανικός – Γέρακας 2-2

Published

on

Iσόπαλος 2-2 έληξε ο αγώνας μεταξύ του Παμπαιανικού με τον Γέρακα, ο οποίος είχε διακοπεί στο 29΄ την 24-11-2013, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και ενώ το σκορ ήταν 1-1. Οι ομάδες έπαιξαν τα υπόλοιπα 16΄του Α΄ ημιχρόνου και ολόκληρο το Β΄ ημίχρονο. Ο Παμπαιανικός είχε προηγηθεί 1-0 στο 10΄με ωραίο σουτ του Selvija και ο Γέρακας είχε ισοφαρίσει στο 25΄ με πέναλτι του Δεληβελιώτη. Στο σημερινό υπόλοιπο του αγώνα ο Παμπαιανικός μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε 2-1 στο 39΄ με ωραίο μακρινό σουτ του Selvija που αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα του Γέρακα.

Στο Β΄ ημίχρονο ο Παμπαιανικός έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί όταν κεφαλιά του Μυρτάϊ πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ψυχογιού, ενώ στο 74΄ ο Οικονομίδης σε μία συνηθισμένη μονομαχία με τον Βούρλα, τον έβγαλε με το σώμα του εκτός μικρής περιοχής, ο επιθετικός του Γέρακα όμως έπεσε και ο διαιτητής σφύριξε το πέναλτι, μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες από τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες του Παμπαιανικού. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Βούρλας και ο Κασελούρης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 87΄ ο Χρυσανθόπουλος με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης για τον Γέρακα. Οι παράγοντες του Παμπαιανικού έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Κου Μαργαρίτη Δ., ενώ αντιθέτως αρκετά καλοί ήταν οι βοηθοί κ.κ. Λάμπρος Γ. και Λιάππης Σ.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ(ΧΕΡΙΔΗΣ Ι.) Κασελούρης, Κρητικός, Κονδύλης, Οικονομίδης, Παπασωτηρίου(λ.τ. 75΄ Βύζας), Γκόμπλιας, Selvija, Ιασ. Λαλαούνης, Ντούλας(80΄Στασινούλιας), Κατσαρός, Μυρτάϊ.

ΓΕΡΑΚΑΣ(ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Ν.) Ψυχογιός, Καρλατήρας, Καραμολέγκος, Καύγας(60΄Χρυσανθόπουλος), Γεωργόπουλος, Ζώης, Δεληβελιώτης(71΄Ματσούκας), Βούρλας, Τοσσουνιάν, Πανόπουλος(89΄Σιράγας), Δημητριάδης

Γ.Π

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply