Connect with us

stoplekto

Αντίο Καλαϊτζή από Πολυκράτη

Καλαϊτζής : Οι ποδοσφαιριστές μου ήταν ήρωες

Published

on

Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία του Πολυκράτη, ο ταλαντούχος τεχνικός με δηλώσεις του έκανε γνωστούς τους λόγους της αποχώρησής του. Αναλυτικά στην επιστολή που έδωσε στην δημοσιότητα αναφέρει:

“Μετά το παιχνίδι με τον Αρη Αμφιάλης έκανα γνωστό στην διοίκηση της ομάδας την πρόθεση μου να αποχωρίσω από τον σύλλογο.

Ο λόγος έχει να κάνει με ένα σοβαρό προσωπικό μου ζήτημα. Μπορεί η μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας να ήταν φτωχή, όμως το βασικό πρόβλημα της ομάδας που είναι το γηπεδικό παραμένει και θεωρώ ότι θα πρέπει να γνωστοποιήσω ότι οι παίκτες του Πολυκράτη είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΡΩΕΣ!!!

Το κακο ξεκινησε από την αρχη της αγωνιστικης περιοδου οπου αναγκαζομασταν να κανουμε προετοιμασια σε ένα χωρο (7Χ7) !! και με τους παραγοντες να ματωνουν οικονομικα για να κανουμε προπονηση σε ένα γηπεδο κανονικων διαστασεων !!καθως κανενας από τους υπευθυνους δεν μπορουσε να δωσει λυση. Βρηκαμε ένα χωρο-γηπεδο να κανουμε προπονηση στις 23 00 το βραδυ!! ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ , προπονηση σε γηπεδο 23 00 το βραδυ μεχρι τις 24 00!!! .

Μιλαμε για εργαζομενα ατομα που θα επρεπε το πρωι να πανε στην δουλεια τους.…. αυτοι που γνωριζουν από ποδοσφαιρο καταλαβαινουν τι εννοω, αλλα. Ακομα και τωρα όμως λυση δεν εχει βρεθει!!! Θα ηθελα να ευχαριστω,την διοικηση του συλλογου για την εμπιστοσυνη που μου εδειξαν και να πω ότι ματωνουν καθημερινα για να μπορουν να προσφερουν στην ομαδα κατι, που άλλες ομαδες εχουν αυτονοητο… ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ… Αφησα για το τελος την οικογενια Κεραμιδα , και συγκεκριμενα τον Κυριο Παναγιωτη Κεραμιδα . Κυριος με ΚΑΠΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Σε ευχαριστω για την στηριξη , ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!”

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply