Connect with us

stoplekto

Αργοναύτης – Αμφιάλη 2-0

Published

on

Νίκη «χρυσάφι» για τον Αργοναύτη που μετά από έξι συνεχόμενες ήττες επανήλθε στις επιτυχίες.

Στο 47’ μετά σουτ του Αίβαλιώτη η μπάλα βρήκε το χέρι του Βιδάλη και ο διαιτητής Μιχελής καταλόγισε πέναλτι παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Το εκτέλεσε ο Κατσικάρης ανοίγοντας το σκορ.

Οι Χατζηκυριακιώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 72’ όταν μετά από ατομική ενέργεια του Λιάρου , ο νεαρός Αϊβαλιώτης έγραψε το τελικό 2-0 .

Στο 85’ ο Γιαννακόπουλος εκτέλεσε φάουλ , η μπάλα βρήκε το δοκάρι και έσκασε στο έδαφος . Οι Αμφιαλιώτες διαμαρτυρήθηκαν υποστηρίζοντας ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή , αλλά ο βοηθός Καρφής που έλεγχε την γραμμή , ήταν κατηγορηματικός . Στις διαμαρτυρίες που ακολούθησαν αποβλήθηκε ο Γιαννακόπουλος για εξύβριση.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Μπαλωμένος, Κοσκινάς, Αθανασίου, Γαζεπίδης Ιγγλέσης Κατσικάρης, Αϊβαλιώτης, Καναρίδης( 65’΄Σκαρπέλης) Λιάρος( 79’ Χειράκης), Λαδικός, Μαυρίκος( 89’ Δερμάτης) .

ΑΜΦΙΑΛΗ: Χατζημαρινάκης, Αβραμίδης ( 80΄ Σταθαράς) Βέρα, Ψυλοπάτης, Βιδάλης, Δακουτρός, Γεροβασίλης, Καράμπελας, Δρακουλάκος( 65’ Γιαννακόπουλος) Νικολάο, Χαρμής( 56’΄Ευδαίμων)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply