Connect with us

6ος Όμιλος

Κλήση Σβάρνα στην Εθνική Ελλάδος

Published

on

Η αρχή του 2014 επιφύλασσε μία μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη τόσο για τον Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας όσο και για τον νεαρό αμυντικό Στράτο Σβάρνα.

Σύμφωνα με έγγραφο που έφθασε στα γραφεία του συλλόγου μας, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδος U17 κ. Μπάμπης Ζελενίτσας κάλεσε τον κεντρικό αμυντικό Στράτο Σβάρνα να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για την Τριγλία Ραφήνας αυτή η κλήση, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου μας καλείται ποδοσφαιριστής να ενσωματωθεί σε κλιμάκιο εθνικής ομάδας. Φανερώνει όμως και την μεγάλη και μεθοδική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Τριγλία Ραφήνας σε επίπεδο υποδομών, καθώς ο εν λόγω ποδοσφαιριστής προέρχεται από τα φυτώρια της ομάδας. Αυτή η κλήση όπως πιστεύει η διοίκηση του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση και κίνητρα στους νέους αθλητές των τμημάτων υποδομών του συλλόγου και παράλληλα είναι και μία επιβράβευση του έργου των ιθυνόντων και προπονητών των τμημάτων υποδομών.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι είναι από τις λίγες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που καλούνται σε κλιμάκιο εθνικής και προέρχεται από σύλλογο Γ΄Εθνικής κατηγορίας, αλλά οι φετινές εμφανίσεις του Στράτου Σβάρνα έπεισαν τον ομοσπονδιακό προπονητή να προχωρήσει στην κλήση του.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply