Connect with us

stoplekto

Μεταγραφικό «μπαμ» οι Σαλαμινομάχοι

Published

on

Δυναμικά μπήκαν στις μεταργαφές του Ιανουαρίου οι Σαλαμινομάχοι προκαλώντας ιδιαίτερη αίσθηση. Με τον τρόπο αυτό ενισχύονται σημαντικά στην προσπάθεια που κάνουν για την άνοδό τους στην Α Πειραιά. Απέκτησαν τον 30χρονο μέσο Ζώη Κοκλιώτη από τη γειτονική ΑΕ Σαλαμίνας. Ο έμπειρος άσσος έχει αγωνισθεί σε Β’,Γ΄,Δ΄ Εθνική, φορώντας τις φανέλες του Αίαντα Σαλαμίνας, του Μανδραϊκού,και της Παναχαϊκής.

Με ανακοίνωση της ΑΕ Σαλαμίνας σχετικά με την παραχώρηση του Κοκλιώτη αναφέρει: “Από την πρώτη στιγμή μας έδειξαν ότι τον θέλουν περισσότερο και έτσι έκλεισε άμεσα η συμφωνία. Ο κος Φασουλής μας έκανε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα πρόταση από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον Ζώη αυτήν την περίοδο. Στον πρώην ποδοσφαιριστή μας ευχόμαστε καλή συνέχεια στην νέα του ομάδα”.

Από την μερία του ο πρόεδρος των Σαλαμινομάχων Στέλιος Φασουλής δήλωσε: “Η ντομπροσύνη και η ειλικρίνεια μεταξύ των δύο πλευρών συντέλεσαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη μεταγραφή. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον άσσο Φουρίκη που δήλωσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι οι μεταγραφές πρέπει να γίνονται πάνω από το τραπέζι και όχι παρασκηνιακά. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΑΕΣ Σταύρο Καστανιά, τον Αντώνη Μωυσίδης και φυσικά τον άσσο Φουρίκη για την άριστη συνεργασία μας”.

Παράλληλα οι Σαλαμινομάχοι προχώρησαν σε μια ακόμη πολύ σημαντική μεταγραφή. Απέκτησαν τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό Κώστα Παππά που έμεινε ελεύθερος από το γειτονικό Αμπελακιακό.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply