Connect with us

stoplekto

Θρασύβουλος – Πυρρίχιος 0-3 (φωτο)

Published

on

Σπουδαία εμφάνιση από τον Πυρρίχιο στο γήπεδο της Φυλής , επικρατώντας του τοπικού Θρασύβουλου με 3-0. Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Κολίτσι εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων μπήκε στην περιοχή ωστόσο το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα, ωραία προσπάθεια από τα αριστερά με τον Μερκάι να σεντράρει , η μπάλα κόντραρε πρώτα στον Παπαδόπουλο Τιμούρ και έπειτα στον Ασλανίδη που από κοντά έκανε το 0-1.

Στο 11′ σπουδαία ευκαιρία με τον Συμεωνίδη του οποίου το σουτ πέρασε λίγο άουτ.Δέκα λεπτά πριν την ανάπαυλα, ο Παπαδόπουλος Τιμούρ με τον Ασλανίδη έκρυψαν την μπάλα με τελικό αποδέκτη τον Χριστοδουλίδη που με σουτ εντός της μεγάλης περιοχής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Θρασύβουλος προσπάθησε να απαντήσει άμεσα ωστόσο το τετ α τετ του Κολίτσι τρία λεπτά αργότερα με τον Σαμσίδη βρήκε νικητή τον τελευταίο που μπλόκαρε.Στην φάση αυτή τραυματίστηκε ο πορτιέρο του Πυρρίχιου τον οποίο αντικατέστησε ο Κεσανίδης.Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πυρρίχιος πέτυχε και τρίτο γκολ και πάλι με τον Χριστοδουλίδη που με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 0-3.Ο Θρασύβουλος αγωνίστηκε με 10 παίχτες από το 80′ λεπτό λόγω αποβολής του Χατζή ο οποίος έβρισε τον διαιτητή Βάτσιο.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ : Κούρλος, Γκέκας, Χατζής, Καλαμιώτης, Σφακιανάκης,Τοτονίδης( 53′ Σπηλιόπουλος) Σουλιώτης. Μπρέμπος, Κολίτσι, Κωνστντακόπουλος( 71′ Ρόδης) Σερέπας( 55′ Βούλκα) .

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Σαμσίδης( 35′ Κεσανίδης) Μανγκασάροβ, Μερκάι, Ελευθεριάδης, Κυριακίδης, Παπαδόπουλος Θ., ( 83′ Φωτιάδης) , Συμεωνίδης( 75′ Λευκόπουλος, Καλϊτζίδης, Ααλανίδης, Παπαδόπουλος Τ. Χριστοδουλίδης

γράφει ο Σωκράτης Κεσανίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply