Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εύκολα η Ηλιούπολη 2-0 το Ηράκλειο

Published

on

Το α’ μέρος εκμεταλλεύτηκε η Ηλιούπολη στην αναμέτρηση με το Ηράκλειο και επικράτησε εύκολα με 2-0. Ο ”Ήλιος” καθάρισε το ματς γρήγορα και κατάφερε στην επανάληψη με σωστή διαχείριση να μην κινδυνέψει ιδιαίτερα. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι με εμφανή των κόπωση από το ματς που έδωσαν μεσοβδόμαδα για την διοργάνωση του Κυπέλλου δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα. Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους αφού στο 5′ ο Μπίτιλης με καταπληκτική πάσα βρήκε τον Γεμιστά ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλάσε έγραψε το 1-0. Το τέρμα αυτό τόνωσε την αυτοπεποίθηση των γηπεδούχων οι οποίοι στο 33′ διπλασίασαν τα τέρματα τους. Συγκεκριμένα, ο Ζουμπουνέλης με ωραία σέντρα βρήκε τον Πετρίτση και ο τελευταίος με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στο 45′ η Ηλιούπολη θα μπορούσε να είχε σημειώσει και τρίτο τέρμα όμως το σουτ του Μπίτιλη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Φραγκουλόπουλου.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μιχάλης Δωματιώτης) Κωνσταντάρας, Χουχούλης, Ζουμπουνέλης, Στρατής, Κορρές, Γιαννακόπουλος (30′ λ.τρ. Χρήστου), Εστυλιανίδης, Μπίτιλης, Πετρίτσης, Δωματιώτης (87′ Ορφανός), Γεμιστός (79′ Γάγγος)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Σπύρος Παπακανέλλος) Φραγκουλόπουλος (46′ Θεοδωρίδης), Χριστοδούλου, Μέρτκολα, Τζιωρτζιώπουλος, Βαμβακερής, Πετρίτσης, Πρασσάς (67′ Μαλισιώβας), Χούρος, Γκροπάι (35′ Θάνος), Καφετζής, Κατσούλης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply