Connect with us

stoplekto

Οι νέοι του Πειραιά 3-2 την Δυτική Αττική..

Published

on

Υστερα απο συναρπαστικό παιχνίδι η ομάδα Νέων της ΕΠΣΠ επικράτησε της Δυτικής Αττικής με 3-2.Και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της.

Προηγήθηκε η ΕΠΣΠ στο 5′ με τον Γεωργιλάκη και ισοφάρισε η Δυτική Αττική με τον Ζωγράφο 22′. Ο ίδιος παίκτης στον 29′ πέτυχε το 1-2. Για να ισοφαρίσει ο Πειραιάς στο 36′ ο Τζανιδάκη.Στην επανάληψη στο 70′ ο Βάσης ανέτρεψε τον Γεωργαλάκη και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Τζανιδάκης και έγραψε το 3-2. Στην φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Βάσης της ΕΠΣΔΑ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 75′ δυνατό σούτ του Καλιακούδα κτύπησε στο δοκάρι.

Διαιτητής Βλαντής Βοηθοί: Τζιούβαλης-Γεωργακόπουλος

ΝΕΟΙ ΕΠΣΠ (προπονητής Δημήτρης Καλύκας): Κωνσταντινίδης, Παπαδημητρίου(65’Παπαγεωργίου), Καλιακούδας, Ιατρού, Δασκαλάκης, Φίλος(24′ λ.τραυμ.Ρέντζος), Τζανιδάκης, Στάθης, Γεωγιλάκης, Παπανδρέου(83’Βικάτος) Καζάλας.

ΠΑΓΚΟΣ: Τούρλος,Ρέντζος,Γερόλυμος,Κόρμπας,Παπαγεωργίου,Μηνογιάννης,Βικάτος.

ΝΕΟΙ ΕΠΣΔΑ (προπονητής Νίκος Δούκας): Καλός, Χαντής, Οικονομόπουλος, Χρυσαφόπουλος(46’Μιχαήλος), Μαυρίδης,Βάσης, Βρανζάς, Μανώλης, Ζωγράφος, Κορμαλής(80’Τσαπάρας),Βασιλειάδης(54’Κατσάφαρος).

ΠΑΓΚΟΣ: Κατσάφαρος, Στεφανίδης, Μιχαήλος, Ακάνωβ, Πετρόπουλος, Μαρούγκας, Τσαπάρας.

***Στο 24′ τραυματίστηκε σοβαρά σε διεκδίκηση της μπάλας ο Γιώργος Φίλος της ΕΠΣΠ και του Ατρομήτου Πειραιά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο με ράμματα στο φρύδι.

Ρεπορτάζ:ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply