Connect with us

stoplekto

Ενίσχυση για Αστέρα Εξαρχείων

Published

on

Τελειώνει ο 1ος γύρος και στόν Αστέρας Εξαρχείων κάνουν ένα απολογισμό τις μέχρι τώρα πορείας .

Η βαθμολογική θέση που βρίσκετε είναι πλασματική , με τις εμφανίσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα ο Αστέρας αδικείται.,Στις 14 πρώτες αγωνιστικές δεν κατάφερε ποτ’ε να παίξει πλήρης . Αρκετοί τραυματισμοί ,και σε 3 αγώνες ξεκίνησε και έπαιξε για 45′ με 10 παίκτες ( ελλείψη μικρού ) .

Στην 4η αγωνιστική μετά απο αρκετή συζήτηση η δοίκηση αποφάσισε να πρωτοτυπίσει για τα δεδομένα του Αστερα και να αλλάξει προπονητή έφυγε ένας φίλος ο Στέλιος Λυμπερόπουλος και ανέλαβε ένας παλιός παίκτης τις ομάδας ο Στάθης Ρουσσέλης , εδώ θέλουμε να τονίσουμε οτι ο Στέλιοςν Λυμπερόπουλος έφυγε σαν φίλος και παραμένει φίλος τις ομάδας , έφυγε για το καλό της ομάδας , για μια ψυχολογική ένεση .

Ο Λυμπερόπουλος είναι και θα είναι πάντα φίλος του Αστέρα οτι και να “θέλουν ” να πιστεύουν μερικοί !!!, και αναφερόμαστε σε αυτούς που ήρθαν να “βοηθήσουν” με τον δικό τους τρόπο και σκοπό. Η ομάδα είναι ομάδα όλων στα Εξάρχεια και ανήκει στους γνήσιους ΕΞΑΡΧΕΙΩΤΕΣ και μόνο , όσοι αγαπάνε πραγματικά τον Αστέρα ειναι καλοδεχούμενοι αρκεί να το δείχνουν και όχι να προσπαθούν με πλάγιους τρόπους να θελουν το αντίθετο σε αυτούς τους θελουμε να τους υπενθυμισουμε και να τους θυμήσουμε οτι η ομάδα μας αυτοσυντηρείτε απο τους γνήσιους φίλους τις και αυτους που θέλουν να την βοηθήσουν χωρις προσωπικο οφελος !!!

Οσοι προσπαθούν για το αντίθετο θα μας βρούν μπροστά τους , αυτους δεν τους θελουμε διπλα μας .

Η ομάδα τον Ιανουάριο θα ενισχυθεί με 4 παίκτες που ήδη έχουν κλείσει και προπονούνται με τον Αστέρα , ενα γραφειοκρατικό πρόβλημα με υπεράριθμα δελτία καθυστερούν την έκδοση των νέων δελτίων .

Με την ευκαιρία αυτή η διοίκηση του Αστέρα ευχαριστεί τον φίλο τις ομάδας μας και πρόεδρο του Ατλα κο Στράτο Σάββα για την παραχώρηση του νεαρού Μουκάι , οπως επίσης και τον πρόεδρο του Γκυζιακού Κο Στάυρο Δαναλάτο για την παραχώρηση του Λάμπρου Νάτση , ευχόμαστε στον Γκυζιακό μιά άνετη παραμονή στην Α’ γιατι το αξίζει .

Η ομάδα με τις νέες ενισχύσεις ευελπιστεί στον Β’ γύρο να εχει πιο πρωταγωνιστικό ρόλο και να δώσει περισσότερες χαρές στους φίλους τις .

Με την ευκαιρία ευχαριστούμε τον κο Ευάγγελο Αραβαντινό για την πολύτιμη βοήθεια του στον Αστέρα οπως επίσης και τον κο Ματθαίο Μιχάλη που βοήθησε απο την θέση του εφόρου και για την βοηθεια του , ευχαριστουμε ιδιαίτερα τους χορηγούς που συμμετείχαν στην έκδοση τις ατζέντα του 2014 και φυσικά όλους τους φιλάθλους του Αστέρα γιατί χωρίς αυτους σημερα ο Αστέρας δεν θα υπήρχε , πιστοί σε κάθε αγώνα εντός και εκτός δείχνοντας σε όλους το τι σημαίνει “πιστη και πάθος” στην αγαπημενη τους ομάδα .

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply