Connect with us

stoplekto

Αναγέννηση Πετρούπολης – ΑΕ Περιστερίου 1-3

Published

on

Σπουδαία νίκη με 3-1 σημείωσε η ΑΕ Περιστερίου στην Πετρούπολη επί της Αναγέννησης διατηρώντας την επαφή της με την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 34’ με σουτ του Μπότη για να κάνουν το 2-0 στο 44’ με τέρμα του Πούλιου . Στο δεύτερο μισό του αγώνα κλείδωσαν την νίκη μετά από αψογη συνεργασία των δύο παραπάνω σκορερ, ο ένας πάσαρε και ο άλλος εκτέλεσε, συγκεκριμένα στο 76’ ο Πούλιος βρήκε τον Μπότη σε καλή θέση με τον τελευταίο να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Αυτό που κατάφερε η Αναγέννηση ήταν να σημειώσει το γκολ της τιμής στο 87’ με σουτ του Ντάνα. Ένα λεπτό αργότερα ο νεοεισελθόν Γατσέλης σημαδευσε το δοκάρι του Βατούγιου.

Διαιτητής ήταν ο Σκούρας με βοηθούς τους Ρεσίτη και Τσελίκα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Βατούγιος, Σπυροπάλι (46′ Βάσος), Παπαδημητράκης, Παπά, Διαμαντής, Νάτση, Παπαδόπουλος Γ. (46′ Ροπόκης), Παπαδόπουλος Λ., Γεωργίου, Γεωργόπουλος (71′ Αναστασόπουλος), Ντάνας

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Ζαραβέλης, Σφίχτης, Καράμπελας, Τσαρικτί, Αναγνώστου, Μπέλης (62′ Κατσαρός), Μαρούλης, Καφετζόγλου, Πούλιος, Μπότης (82′ Γατσέλης), Γεωργακόπουλος (60′ Ντιάπ).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply