Connect with us

6ος Όμιλος

Προβληματισμός για τη δυστοκία στο Περιστέρι

Published

on

Ανάμεικτα συναισθήματα αφήνουν οι τελευταίοι αγώνες στο Περιστέρι αφού κατά γενική ομολογία η ομάδα αποδίδει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά παρ’ όλα αυτά δεν μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει και γι’ αυτό τον λόγο υπάρχει προβληματισμός.

Σχετικά με το προχθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης ο αντιπρόεδρος Βασίλης Μπαρούσης δήλωσε :

« Τα παιδιά έπαιξαν πάρα πολύ καλά , επικράτησαν πλήρως στον αγωνιστικό χώρο αναγκάζοντας τους αντιπάλους μας να αμύνονται συνεχώς. Δημιουργήσαμε σωρεία ευκαιριών, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε μπροστά σε ανεπανάληπτα τετ-τετ. Αυτό οπωσδήποτε μας προβληματίζει και θα πρέπει να βρούμε άμεσα λύση γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα μείνουμε μόνο στις εντυπώσεις. Είναι καλό να δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να τις μετουσιώνουμε σε γκολ. Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και αν συνεχίσουμε να χάνουμε αδικαιολόγητα βαθμούς είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα το πληρώσουμε.»

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Περιστερίου συγχαίρει τους διαιτητές κ.κ. Μακρυπόδη – Μεσίνη – Παπαδήμα του συνδέσμου Αχαΐας για την άψογη διαιτησία τους και τους εύχεται ότι καλύτερο για την καριέρα τους..

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply