Connect with us

5ος Όμιλος

Νέα Ιωνία: Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Published

on

”Φτωχότερη” είναι πλέον η οικογένεια της Νέας Ιωνίας αφού έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Κουδούνας. Ο  εκλιπών είχε διετελέσει για αρκετά χρόνια πρόεδρος του συλλόγου όπου με την καθοδήγηση του το σωματείο πραγματοποίησε εξαιρετικές πορείες με αποκορύφωμα την συμμετοχή της ομάδας σε τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Παράλληλα, στο ματς με την Δόξα Βύρωνος θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή εις μνήμη του κ. Κουδούνα ενώ οι παίκτες θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:’ Η Διοίκηση του ΑΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ συγκλονισμένη από την είδηση του ξαφνικού και απροσδόκητου θανάτου του πρώην προέδρου της ομάδας μας Κώστα Κουδούνα, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Ο Κώστας Κουδούνας διετέλεσε πρόεδρος από το 2007 έως το 2010 οδηγώντας την ομάδα μας σε ένα τελικό κυπέλλου ΕΠΣΑ και δύο φορές άγγιξε την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Το Διοικητικό Συμβούλιο θα παραστεί στην κηδεία του, ενώ με απόφαση του στον αγώνα της προσεχής Κυριακής με τη Δόξα Βύρωνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγής και ομάδα θα φέρει μαύρα περιβραχιόνια.
Κώστα θα σε θυμόμαστε πάντα, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply