Connect with us

stoplekto

Έριξε “καμπάνες” η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΠ

Published

on

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ καθώς επίσης την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα, που έγινε στο γήπεδο ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.

Επιβάλλει στο σωματείο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ χρηματική ποινή 50 € (άρθρο 15 παρ.8α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο)

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. Γ.ΓΚΟΒΕΡΙΝΟΥ προπονητή του σωματείου Α.Ε. ΑΙΓΙΝΑΣ καθώς ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ’ αυτόν παραπτώματα, κατά τη διάρκεια του αγώνα Α.Ε. ΑΙΓΙΝΑ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡΥΔ.

Επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μια (1) αγωνιστική η οποία διπλασιάζεται λόγο υποτροπής δυο (2) αγωνιστικές, και χρηματικό πρόστιμο 50 €

Η Π.Ε. αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του Ξ. ΚΟΥΜΠΟΥΡΛΗ εκπροσώπου του σωματείου καθώς επίσης την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα , κατά την διάρκεια του αγώνα ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ – ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ που έγινε στο γήπεδο ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.

Επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 20 ημέρες ημερολογιακές στον κ. Ξ. ΚΟΥΜΠΟΥΡΛΗ (άρθρο 12 παρ.2 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

Η Π.Ε. αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ καθώς επίσης την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ’ αυτό παράπτωμα , κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ που έγινε στο γήπεδο ΜΟΣΧΑΤΟΥ.

Επιβάλλει χρηματική ποινή 100 € η οποία διπλασιάζεται (200 € )λόγω υποτροπής στο σωματείο Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ (άρθρο 15 παρ.8 α, του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

 

Η Π. Ε. αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ καθώς ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ’ αυτό παράπτωμα ,κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ που έγινε στο γήπεδο ΜΟΣΧΑΤΟΥ.

Επιβάλλει στο σωματείο Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ χρηματική ποινή 100 € (άρθρο 15 παρ.8 α, του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

 

Η Π. Ε. αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. Κ. ΒΑΡΣΟΣ προπονητή του σωματείου ΗΦΑΙΣΤΟΣ καθώς ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ’ αυτόν παραπτώματα, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΗΦΑΙΣΤΟΣ – Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ που έγινε στο γήπεδο ΡΕΝΤΗ.

Επιβάλλει την ποινή της επίπληξης στον κ. Κ. ΒΑΡΣΟ εκπρόσωπο του σωματείου ΗΦΑΙΣΤΟΣ (άρθρα 5,6 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

 

Η Π. Ε. αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ καθώς επίσης ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα, μετά την λήξη του αγώνα ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΚΗ – ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ που έγινε στο γήπεδο ΣΕΦ.

Επιβάλλει στο σωματείο ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ χρηματική ποινή 50 € (άρθρο 15 παρ.8α. του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

Η Π. Ε. αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ.

Ι. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ προπονητή του εφηβικού ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ καθώς επίσης την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ’ αυτόν παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ (ΕΦΗΒΙΚΟ) που έγινε στο γήπεδο ΡΕΝΤΗ.

Επιβάλλει την ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 20 ημέρες ημερολογιακές στον κ. Ι. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ προπονητή του σωματείου ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ (άρθρα 12 παρ.2α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply