Connect with us

stoplekto

Άγριοι ξύλο στις Τζιτζιφιές- Τι γράφει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής  Μαρινάκης….

Published

on

Σε ένα ματς που δεν… «μύριζε» τίποτα, Παντζιτζιφιακός και Αστέρας Κερατσινίου δεν βγήκαν ποτέ στο γήπεδο να αγωνιστούν. Ο λόγος, τα σοβαρά επεισόδια που εξελίχθηκαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων στο γήπεδο των Τζιτζιφιών.

Αποκλειστικά stoplekto.gr  σας παρουσιάζει τι  έγραψε ο διαιτητής της συνάντησης κ. Μαρινάκης στο φύλλο αγώνος:

«Μια ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα, ευρισκόμενος στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια με τους δύο βοηθούς μου, ακούμε από πίσω μας να φωνάζει ο ποδοσφαιριστής της ομάδος Παντζιτζιφιακού Γερακάρης τον οποίο και αναγνώρισα από τα δελτία «Μ……., δεν θα φύγεις σήμερα από εδώ και έλα σήμερα να με γ……», συνοδευόμενος από δύο άτομα που βρισκόταν δίπλα του και απευθυνόμενος στον δηλωμένο ως προπονητή του Αστέρα Κερατσινίου Γιάννη Καλαϊτζή, που φορούσε το μπουφάν της ομάδας του  και κρατώντας έναν φάκελο στο χέρι.  Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής του επιτέθηκε, ρίχνοντάς του δύο κουτουλιές στο πρόσωπο. Αμέσως μετά, πήγαν προς εκείνο το σημείο δύο τρία άτομα από τον Αστέρα Κερατσινίου με διακριτικά της ομάδας, οι οποίοι και φώναζαν πολύ δυνατά: «Μ…. θα σας γ….». Μετά συγκεντρώθηκαν εκεί ποδοσφαιριστές της ομάδας Παντζιτζιφιακού με μπουφάν της ομάδας τους και έγινε εκτεταμένη γενική σύρραξη στο χώρο της καντίνας του γηπέδου και είδαμε και από τις δύο ομάδες κλωτσιές και μπουνιές εκατέρωθεν, χτυπώντας ο ένας τον άλλον για περίπου πέντε λεπτά. Πηγαίνοντας προς το μέρος τους και αφού είχαν ηρεμήσει λίγο τα πράγματα, τους είπα να πάνε στα αποδυτήριά τους, όπως και έγινε μερικά λεπτά αργότερα, με την συνδρομή των ψυχραιμότερων που βοήθησαν. Αφού κατευθυνθήκαμε στα αποδυτήριά μας, μερικά λεπτά αργότερα ήρθε σε εμάς ο προπονητής της ομάδος Αστέρας Κερατσινίου Γιάννης Καλαϊτζής, να μας δείξει τα τραύματά του και να μου εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη, αλλά δεν μπόρεσε διότι ζαλιζόταν και έκανε εμετό. Επίσης, στα αποδυτήρια των διαιτητών, ήρθε και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αστέρα Κερατσινίου Λαμπρινάτος Γ., έχοντας ένα πρήξιμο στο μάτι και ζαλιζόταν. Και οι δύο προαναφερθέντες κύριοι έμειναν στο χώρο των αποδυτηρίων των διαιτητών, διότι ζαλίζονταν έντονα. Ακόμα κάλεσα τους κυρίους Ιωακείμ Παναγιώτη(Πρόεδρο Αστέρα Κερατισνίου) και Ξανθόπουλο Παναγιώτη(Γενικό αρχηγό Παντζιτζιφιακού) στα αποδυτήριά μας και τους ανακοίνωσα ότι το παιχνίδι δεν θα ξεκινήσει, διότι κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και ιδιαίτερα των φιλοξενούμενων, καθώς και των αξιοματούχων των δύο ομάδων, διότι υπήρχε μεγάλη ένταση, χωρίς να υπάρχει αστυνομική δύναμη και κανείς δεν μπορούσε να μας δώσει διαπίστευση ασφαλείας, για να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Αργότερα, και ενώ εξομαλύνθηκε κάπως η κατάσταση, ο γενικός αρχηγός της ομάδας Παντζιτζιφιακού ήρθε στα αποδυτήριά μας και μου ομολόγησε ότι «Το περιστατικό ξεκίνησε από τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μου Γερακάρη Γ.», ο οποίος δεν ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα.

Στις 12:55 ήρθαν επίσης δύο άτομα, από την ασφάλεια αθλητικής βίας στα αποδυτήριά μας  και κατέγραψαν από τις μαρτυρίες των παρευρισκομένων το περιστατικό.

Οι δύο τραμαυτίες που αναφέρω προηγουμένως, ότι ξυλοκοπήθηκαν από τον ποδοσφαιριστή Γερακάρη Γ. και από άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας Παντζιτζιφιακού, όπως ισχυρίστηκαν εξήγησαν στους κυρίους της αθλητικής βίας την κατάσταση. Επίσης, αφού είχε καλεστεί το ασθενοφόρο, ήρθε στις 13:10 και πήρε τους δύο τραυματίες. Εν τω μεταξύ, στα αποδυτήριά μας, βρισκόταν και ο γιατρός αγώνα Λουκάς Χ., ο οποίος και αξιολογούσε τους τραυματίες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, έγραψε ιατρική γνωμάτευση, η οποία και επισυνάπτεται στο φύλλο αγώνος».

Πολλή δουλειά πλέον έχει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Πειραιά, η οποία και θα αποφασίσει για την τύχη του αγώνα…

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ