Connect with us

Γ Εθνική

Άλωσε τα Μέγαρα η Βέροια

Νίκησε με 3-1

Published

on

H  Βέροια εμεταλεύτηκε τα λάθη της άμυνας του Βύζα και του τερματοφύλακα Κοτταρά που αποδοκιμάστηκε απο τους φιλάθλους στο τέλος του αγώνα πήρε μεγάλη νίκη στα Μέγαρα και κεφάλι στην βαθμολογία μετά την ήττα του Πλατανιά στην Κρήτη απο την Παναχαική.

Η ομάδα της Ημαθίας ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και στο 20′ προηγήθηκε 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βύζας πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων πίεσε την εστία του Καντιμοίρη μείωσε αλλά δεν μπόρεσε να ανατρέψει το σε βάρος του σκόρ.

 

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Στο 13′ ανάποδο ψαλίδι του Ολαιτάν απέκρουσε ο Κοτταράς και ο Καλογέρης με σούτ μέσα απο την περιοχή έκανε το 0-1. Επτά λεπτά αργότερα ο Λαιτάν έγινε κάτοχος της μπάλας έδωσε την ασίστ στον Κάντι που με πλασέ μέσα απο την περιοχή έκανε το 0-2. Στο 30’δυνατό σούτ του Γεωργακόπουλου έξω απο την περιοχή πέρασε ξυστά άουτ απο το αριστερό δοκάρι του Καντιμοίρη. Στην συνέχεια 50′ ο Καλογέρης με σούτ ύστερα απο νέο τραγικό λάθος του Κοτταρά το 0-3. Στο 59′ ο Οικονομόπουλος έπιασε το σούτ έξω απο την περιοχή η μπάλα κτύπησε στον Σαμαρά άλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα 1-3. Στην συνέχεια στο 66′ ο Ηλιόπουλος βρέθηκε σε καλή θέση έπιασε το σούτ άουτ. Ενα λεπτό αργότερα δυνατό σούτ του Γεωργακόπουλου έξω απο την περιοχή έδιωξε σε κόρνερ ο Καντιμοίρης σε κόρνερ. Στο 77’ο Μπάργκαν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κοτταρά πλάσαρε άουτ. Στις καθυστερήσεις δυνατό σούτ του Λίτση έδιωξε σε κόρνερ ο Καντιμοίρης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)ΒΟΗΘΟΙ: Πλακογιάννης (Δωδ/νήσου), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)4ος: Αποστολόπουλος (Ηλείας)

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Δημήτρης Οικονόμου):

Κοτταράς,Φραγκής,Τριάντος(79’Λίτσης),Χαλάρης,Πέτρου(46’Οικονομόπουλος),Μωυσίδης,Παυλίδης,Χριστοφιλέας,Φαρούκ,Ηλιόπουλος,Γεωργακόπουλος(46’Ροβίθης).

ΒΕΡΟΙΑ(προπονητής Δημήτρης Καλαιτζίδης): Κατιμοίρης,Καλί,Σαμαράς,Μπαργκάν(87’Πασσάς),Λανγκελέ,Ντιέ,Καλογέρης,Αμαραντίδης,Γεωργιάδης,Ολαιτάν,Κάντι

 

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply