Connect with us

Γ Εθνική

Έριξε λάσο..η Καλλονή στο “Ελ Πάσο”

Μεγάλο διπλό στην Καλλιθέα..

Published

on

Ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. γκoλ, κόκκινη κάρτα και πέναλτι. Και νικήτρια την ομάδα της Καλλονής. Οι νησιώτες επικράτησαν με 0-3 της Καλλιθέας στο Ελ Πάσο και πήραν σημαντική βαθμολογική ανάσα που τους απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι στάθηκαν καλά, μέχρι και την αποβολή του Αρκούδα, η οποία όμως στη συνέχεια δυσκόλεψε πολύ το έργο τους

 

Η έναρξη του Α’ ημιχρόνου βρήκε τους γηπεδούχους να πιέζουν, απειλώντας με τους Μιχαλόπουλο, Μαρουκάκη και Σταύρου, χωρίς όμως να έρθει κάποιο γκολ. Από το 30′ και μετά την κατοχή και τον έλεγχο πήρε η Καλλονή, που απείλησε με ένα εξαιρετικό σουτ του Λεοζίνιο που έδιωξε εντυπωσιακά ο Κατσούλης, ενώ ο Ζουρούδης που πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε, υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Το ημίχρονο έκλεισε με την κεφαλιά του Μαρουκάκη, που όμως πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Σουλογάνη.

 

Οι παίκτες επέστρεψαν από τα αποδυτήρια για το Β’ ημίχρονο με πάθος για την νίκη, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να γίνει πιο δυνατό και να δημιουργηθούν εντάσεις. Στο 51′ Κατσίκης και Μαρτσέλο ήρθαν στα χέρια για ένα σκληρό φάουλ που έκανε ο ποδοσφαιριστής της Καλλονής στον μέσο της Καλλιθέας. Τελικά ο διαιτητής ηρέμησε τα πνεύματα χωρίς να δείξει κάρτες. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ για την Καλλονή. Ο Μανουσάκης πάσαρε στον Ζουρούδη κι αυτός έκανε το 0-1. Από εκείνο το σημείο, ο Φαρινόλα μπαίνει στο ματς στην θέση του Πρίττου και οι γηπεδούχοι ανεβαίνουν ψηλά, κυνηγώντας το γκολ. Στο 63′ όμως τα πράγματα δυσκολεύουν, όταν, σε αντεπίθεση της Καλλονής, ο Αρκούδας ανέτρεψε τον Μαρσέλο και αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, βγήκαν από την άμυνά τους και με ωραίο σουτ εκτός περιοχής του Ζουρούδη, στο 70′, κλέιδωσαν ουσιαστικά την νίκη. Η Καλλιθέα έχει και πάλι την κατοχή, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν δυσκολεύονται να κόβουν τις προσπάθειες των παικτών της και να βγαίνουν απειλητικά στην αντεπίθεση. Έτσι φτάνουμε στο 90′, όταν, σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, Μουσταφίδης ανέτρεψε τον Μανούσο μέσα στην περιοχή και ο Λεοζίνιο αποό την άσπρη βούλαέγραψε το τελικό 0-3.

 

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Ν. Παντέλης): Κατσούλης, Μουσταφίδης, Αρκούδας, Αρβανίτης, Πρίπου (57′ Φαρινόλα), Σταύρου, Ηρακλής, Ρουσάκης, Μαρουκάκης, Κατσίκης (82′ Φουντουκίδης), Μιχαλόπουλος (71′ Ντιαλό)

 

 

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Σουλογάνης, Χατζόπουλος, Καρακώστας, Χωριανόπουλος, Μήτσης (28′ Προβατίδης – 55′ Τζιωρτζιόπουλος), Κριπιντίρης, Μαρτσέλο Αλβες, Ζουρούδης (84′ Σαμπάνης), Λεοζίνιο, Μανούσους, Μανουσάκης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply