Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αίσθηση με Καραπιπέρη ο Άγιος Ιερόθεος

Published

on

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε ο Άγιος Ιερόθεος καθώς η διοίκηση των κιτρινόμαυρων κατάφερε να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στο Λεκανοπέδιο. Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Ισίδωρου Σταυριανού θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο 26χρονος στόπερ, Μιχάλης Καραπιπέρης. Οι άνθρωποι του συλλόγου ανακοίνωσαν την απόκτηση του ικανότατου άσου το πρωί της Κυριακής, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τις προθέσεις τους εν όψει της νέας σεζόν. Ο Καραπιπέρης την περασμένη σεζόν άνηκε στο δυναμικό της Αγίας Παρασκευής αποτελώντας μια από τις πολυτιμότερες μονάδες της Σάντα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άγιος Ιερόθεος: Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Άγιου Ιερόθεου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Μιχάλη Καραπιπέρη. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι 26 χρονών και αγωνίζεται κεντρικός αμυντικός ενώ μπορεί να καλύψει και θέση στην μεσαία γραμμή. Προηγούμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Αγία Παρασκευή με την οποία πραγματοποίησε γεμάτη σεζόν αποτελώντας μια από τις πολυτιμότερες μονάδες. Ενδεικτικό αποτελεί το γεγονός μάλιστα ότι η ομάδα των βορείων προαστίων δέχτηκε μόλις έντεκα τέρματα παθητικό κάτι που σημαίνει ότι ο Καραπιπέρης προσέδωσε ποιότητα και σιγουριά στην γραμμή της οπισθοφυλακής του συλλόγου.

 

Επίθετο: Καραπιπέρης

Όνομα: Μιχάλης

Ημερομηνία Γέννησης: 23/3/1989

Θέση: Αμυντικός

Προηγούμενες ομάδες: Ατρόμητος Αθηνών (Κ20), Αθηναϊκός (Δ’ Εθνική), Ολυμπιακός Λαυρίου (Δ’ Εθνική), Κηφισιά (Δ’ Εθνική), Ηλυσιακός (Δ’ και Γ’ Εθνική), Αγία Παρασκευή (Α’ ΕΠΣΑ).

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή: «Ήρθα σε ένα σύλλογο που τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι κάνει βήματα προόδου. Εύχομαι να δικαιώσω την διοίκηση για την επιλογή της να με εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της και από την πλευρά μου υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».