Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αγγ. Σκανάτοβιτς : «Μόνο οι αντίπαλοι και φίλαθλοι μας αναγνώρισαν την προσπάθεια μας »

Published

on

Δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας η Κύπρος Κορυδαλλού . Ένας ιστορικός σύλλογος που τα τελευταία χρόνια είχε αλλάξει χέρια και είχε περιέλθει στην ευθύνη του Αετού Κορυδαλλού ο οποίος χρησιμοποίησε την Κύπρο για αξιοποίηση των τμημάτων υποδομής του. Για κάποιους λόγους όμως η κίνηση αυτή δεν απέδωσε καρπούς φέτος και η Κύπρος Κορυδαλλού δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται.
Για την κατάσταση αυτή ο προπονητής Άγγελος Σκανάτοβιτς ο οποίος από την αρχή της περιόδου ανέλαβε τις τύχες της ομάδας με σκοπό να αξιοποιηθούν τα ταλέντα που υπάρχουν δήλωσε αφήνοντας ωστόσο και αιχμές για την απόφαση αυτή :
«Άλλο ένα Δονκιχωτικό, ποδοσφαιρικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Δυστυχώς όχι όπως το ονειρευόμουνα και θα του άρμοζε, αλλά που δε θα το άλλαζα με κανένα άλλο. Τέσσερεις μήνες δουλειάς κι απίστευτης προόδου των παιδιών που δυστυχώς αναγνωρίστηκε μόνο από τους αντιπάλους μας με τα λόγια τους κι από τους φιλάθλους μας με τα χειροκροτήματα τους μετά από κάθε αγώνα. Ευχαριστώ όλους τους ποδοσφαιριστές-διαμάντια και τους γονείς τους για τη συνεργασία και την συμπαράσταση τους. Ελπίζω με κάποιους από αυτούς σύντομα να τα ξαναπούμε στα γήπεδα.»