Connect with us

3ος Όμιλος

Αδελφοποιήθηκαν Χαϊδάρι και Κανάρης Νενήτων

Published

on

Την περασμένη Πέμπτη (10/9) στο ‘Τάκης Χαραλαμπίδης’ αναμετρήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι το Χαϊδάρι και ο Κανάρης Νενήτων. Ο αγώνας έγινε έπειτα από πρωτοβουλία του επιχειρηματία, Γιάννη Ζωγράφου, ο οποίος είναι χορηγός και στους δύο συλλόγους. Έτσι, οι νεοφώτιστοι στην Γ’ Εθνική ταξίδεψαν στην Αθήνα για το παιχνίδι που έγινε μέσα σε γιορτινό κλίμα, αφού νωρίτερα τα δύο σωματεία αδελφοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του ΑΟΧ εξαιτίας του Χιώτικου στοιχείου της πόλης. Επίσης, τιμήθηκαν με πλακέτα για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο ο τέως Πρόεδρος των κυανέρυθρων, Πέτρος Καραβίτης και ο παλαίμαχος άσος, Δήμος Κάβουρας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ήταν ένα δυνατό τεστ για δύο ομάδες που προετοιμάζονται για την συμμετοχή τους σε δύο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Από την μία πλευρά, οι ‘κυανέρυθροι’ επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις δείχνοντας ξανά ότι διαθέτουν ένα πολύ δυνατό σύνολο, ενώ οι ‘κιτρινόμαυροι’ παρουσιάστηκαν αρκετά καλοί, δοκίμασαν παίκτες και έδειξαν να βρίσκονται στον σωστό δρόμο ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, το οποίο θα ξεκινήσει στις 27 Σεπτεμβρίου. Όσον αφορά την διακύμανση του σκορ, ο Καλαμπαλίκης άνοιξε τον ‘χορό’ των τερμάτων στο 3′, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 6′ χάρις τον Ντάμπο. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε μόλις στο 35′ και πάλι από τον Καλαμπαλίκη που πλάσαρε άψογα τον Κωταττή.

Χαϊδάρι (Μανώλης Παπαδόπουλος): Τικταπανίδης, Πολίτης, Νούλας, Μπατής, Αρβανίτης, Κασάπης, Κοτσολάκος, Χριστούλης, Σαλαπάτας, Καλαμπαλίκης, Νικολάου. Στο β’ μέρος πέρασαν οι: Μίχος, Πανταζόπουλος, Δημητρακόπουλος, Καρώνας, Μουρεζίνης, Ρούσα.

Κανάρης (Χριστόφορος Τσατσαρώνης): Κωταττής, Αγριμάκης, Μελέκος, Γιοβανάκης, Σκούφαλος, Σεζένια, Λέσι, Μονιάρος, Γκαμάγκας, Κροτσίδας, Ντάμπος. Στο β’ πέρασαν οι: Κρουσουλούδης, Χατζηλάμπρου, Φαράτζης, Λατίνας, Ζεράι, Πουλάκης, Σοβατζής, Μετάξης.