Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αιγάλεω από ατσάλι…

Published

on

Η απίστευτη πορεία που πραγματοποιεί το Αιγάλεω στο πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ δεν λέει να σταματήσει, αφού η ιστορική ομάδα πέρασε και από την Αργυρούπολη επικρατώντας με 2-1 του μαχητικού ΓΣΑ. Το ‘Σίτι’ διατήρησε την διαφορά από τους υπόλοιπους διώκτες του έχοντας έξι νίκες σε ισάριθμα ματς και παρουσίασε καλό πρόσωπο δείχνοντας ότι με ανάλογες εμφανίσεις δεν θα δυσκολευτεί να κερδίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Από την άλλη, ο Γ.Σ. Αργυρούπολης πάλεψε και δυσκόλεψε αρκετά τον αντίπαλο, ωστόσο η ανωτερότητα των φιλοξενούμενων δεν τους επέτρεψε να διεκδικήσουν περισσότερα. Οι ‘μπλε’ μπήκαν δυνατά με τον Λοιζίδη να έχει δοκάρι στο 21′. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 35′ ο Φουκαράς με έναν κεραυνό νίκησε τον τερματοφύλακα Λεβέντη γράφοντας το 1-0.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 68′ όταν ο Δρακοντίδης έπειτα από τα πλάγιο του Μάνου Παπαντωνάκη έκανε το 1-1 με σουτ, όπως πέρυσι. Το τέρμα αυτό δεν πτόησε τους παίκτες του Γιώργου Σουρλή που απάντησαν άμεσα με τον Τζαφεράκο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα στην άμυνα των ‘Οράνιε’ και με σουτ έγραψε το τελικό 2-1 στο 83′ έπειτα από κόρνερ του Πασά.

Στο 86′ το Αιγάλεω είχε ακόμη μια σημαντική στιγμή, όμως το φάουλ του Πασά σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του αγώνα οι αμυντικοί του Γ.Σ. Αργυρούπολης απομάκρυναν πάνω στη γραμμή το σουτ του Λοϊζίδη.

Διαιτητές: Γκαμάρης Α., Γιαννουγλίδης Ε., Σαμοΐλης Δ.

Αργυρούπολη (Γιάννης Λεβέντης): Λεβέντης Δ-Ε., Τσάκαλος (55′ Ακογλάνης), Παπαντωνάκης Ν., Παπαντωνάκης Μ., Παπακωνσταντίνου (80′ Αγγελόπουλος), Ντούβλης, Λεβέντης Δ-Ι, Υφαντής, Κωνσταντινίδης (80′ Πάλογλου), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

Αιγάλεω (Γιώργος Σουρλής): Τσαϊλάκης, Παπουτσής, Τζαφεράκος, Μηλιώνης, Ναυπλιώτης, Παπαθανασίου, Σταύρου, Λοϊζίδης, Κοκκιναράς (88′ Τζανετάκος), Φουκαράς (70′ Πασάς), Τσαρκάνι (70′ Κοντιζάς).

foto sportifico.gr Xristos Xostikidis