Connect with us

3ος Όμιλος

Αναγέννηση Καρδίτσας πέντε αστέρων, 5-0 τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου

Published

on

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς επικράτησε με σκορ 5-0 του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής και παρέμεινε μόνη πρώτη.

Η ΑΣΑ για ακόμη μια φορά επιβεβαίωσε πως στην καλή της μέρα μπορεί να «ισοπεδώσει» τον κάθε αντίπαλο.

Το φίλμ της αναμέτρησης:

1ο ημίχρονο

Στο 3ο λεπτό η πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι και ανήκε στην Αναγέννηση. Ο Μπακρατσας γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι στον Τζέκο αλλά το σουτ του πέρασε άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα οι <<κιτρινόμαυροι>> άνοιξαν το σκορ. Ο Μπακρατσάς σε μια φάση διαρκείας με ωραίο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, αλλά ο Κοντός μετά από πάσα του Χασομέρη σε κενή εστία σκόραρε για το 1-0.

Στο 17ο λεπτό η Αναγέννηση διπλασίασε τα τέρματα της. Μετά από ωραία ομαδική ευκαιρία, η μπάλα έφτασε στον Πολίτη όπου με μετά από προσποίηση, εκτέλεσε τον Καλαϊτζίδη, για το 2-0.

Δέκα λεπτά αργότερα οι <<κιτρινόμαυροι>> σκόραραν ξανά. Ο Κουτρομάνος με ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων , για το 3-0.

Στο 34ο λεπτό ήρθε η πρώτη αξιοσημείωτη από πλευρά φιλοξενούμενων. Ο Δαλαμητρας σουταρε στην κίνηση, με τον Τσάμη να πραγματοποιεί ωραία επέμβαση και να διώχνει σε κόρνερ την μπάλα.

Στην τελευταία φάση του ημίχρονου στο 45ο λεπτό ,ο Πολίτης σουταρε αλλά ο Χατζηδιμπας έβαλε το πόδι του και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους η Αναγέννηση πέρα από τα τρία γκολ, δημιούργησε αρκετές καλές στιγμές, κυριάρχησε πλήρως του αντιπάλου της, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί.

2ο ημίχρονο

Στο 48ο λεπτό , οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν το τέταρτο γκολ τους. Ο Χασομέρης με ωραία κάθετη βρήκε τον Γκουγκούδη ,πάτησε περιοχή και πλάσαρε τον Καλαϊτζίδη για το 4-0.

Τα επόμενα λεπτά κυλούσαν χωρίς κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία με την Αναγέννηση να έχει την κατοχή στα πόδια της και με τον Εθνικό Κεραμιδίου να κλείνει τους χώρους του.

Στο 67ο λεπτό ήρθε το πέμπτο γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Λωττας με ωραίο τακουνακι έβγαλε τον Μπακρατσα τετ α τετ,ο οποίος με όμορφο πλασέ νίκησε τον Καλαϊτζίδη, διαμορφωντας το 5-0.

Εννέα λεπτά αργότερα ο Γκουγκουδης βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, με τον Καλαϊτζίδη να αποκρούει με γροθιές.

Στο 79ο λεπτό η Αναγέννηση απείλησε ξανά. Ο Πολίτης μετά από ωραία κάθετη του Θεολόγη, βγήκε απέναντι από τον Καλαϊτζίδη αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ.

Εννέα λεπτά αργότερα , κάθετη του Τσιρογιάννη στον ανοιχτό χώρο για τον Κουτρουμάνο,ο οποίος επειχηρησε το πόδι του αλλά η μπάλα πήγε ψηλά άουτ.

Μετά τη σημερινή νίκη η Αναγέννηση έφτασε τους 20 βαθμούς και διατηρήθηκε στην κρουφή του βαθμολογικού πίνακα, διατηρώντας την απόσταση από την ΑΕ Καρίτσας που βρίσκεται στη 2η θέση. Οι «κιτρινόμαυροι» την επόμενη αγωνιστική έχουν ρεπό.

Πηγή: karditsapress.gr